torstai 15. lokakuuta 2015

Esikoiskirjailija kertaa kaksi!

Kuten olette varmasti huomanneet, täällä blogin puolella on ollut hiljaista viime aikoina ja ajattelin tiedotella että tätä tää nyt tulee olemaan vielä kotvan verran.

Nimittäin, kirjoitan kirjaa. Enkä edes yhtä, vaan kahta! Ensi keväänä minulta ilmestyy kaksi hyvin erilaista teosta kahdelta eri kustantajalta, joista toinen on faktaa ja toinen fiktiota.

Kuvitelkaapas, vuosi sitten tähän aikaan vielä unelmoin kirjailijan hommista ja nyt se on todellisuutta! Todellakin juon skumppaa tämän homman kunniaksi, hyvä jos pullollinen riittää.Paljastan vasta joulukuussa millaisia kirjoja olen tehtaillut ja mistä kustantamoista ne tulevat, mutta halusin kertoa teille lukijoille syyn tähän jatkuvaan blogihiljaisuuteen. Toivottavasti ymmärrätte hiljaisuutta hetken verran, sillä voin kertoa että vapaa-ajan ongelmia ei tällä hetkellä ole: päivätyö, pikkumies, isomies ja vielä kaksi kirjaa. Pitäsköhän hankkia vielä vaikka toinen koira, ettei vain olisi liian helpot kuviot?

Joudun jatkuvasti nipistelemään itseäni, mun suuri unelmani on käynyt toteen! Teknisesti ottaen kirjailijaksi saa kai kutsua itseään vasta sitten, kun on kaksi saman kirjalajikkeen kirjaa kansissa, mutta minähän en ole ennenkään niin säännöistä perustanut ;).

Ette kuulkaas osaa kuvitella, miten hankalaa on ollut tämä hiljaa pysyttely. EI UNELMIEN TOTEUTUMISESTA VOI PITÄÄ TURPAANSA KIINNI, sehän on kuin kasvaisi metrin ja yrittäisi konttaamalla huijata yleisöä – mahdotonta siis. Yritän täällä pohtia mitä tehdään sitten kun unelma toteutuu, eletään unelmaa? Unelmaelämää?

Maailma on käsittämättömän huippu just nyt. Aina kun ajattelen tätä hommaa, hymyilen hölmösti ja räjähdän sisältä ihan hetkeksi.

Ps. Kerron kaikki uusimmat käänteet ensimmäisenä Facebookissa tai Instagramissa, joten jos matka esikoiskirjailijaksi kiinnostaa, niin seurantanapit löytyvät tuolta oikealta ->
Pps. Kiitos vielä kerran että ymmärrätte blogitaukoa, lupaan ja vannon että kohta palaan ruotuun <3.

13 kommenttia:

 1. Mahtava juttu, onneksi olkoon! Jään mielenkiinnolla odottamaan julkistuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Voin kertoa että odottelen niitä jännityksellä myös :D.

   Poista
 2. Hei ihan huippua! Onnea ja jaksamista kirjoittamiseen!
  Kyllä blogitaukoa hyvin kestää, kun olet kuitenkin vihjaillut että sille on hyvä syy, ja näköjään todellakin :) Muista välissä pitää myös huolta itsestäsi ja jaksamisestasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja yritän huolehtia jaksamisestani, miespolokin on aika kovilla tässä rumbassa. Onneksi sitten ennen joulua ehtii rauhoittua hyvin.

   Poista
 3. Onnea! Mielenkiinnolla odotan mitä on luvassa. :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Upea juttu, onnea mieltsisti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susku! Olen tästä kyllä superonnellinen :)

   Poista
 5. Vaude, onnea ja menestystä - ja paljon skumppaa! ;)

  VastaaPoista