tiistai 8. joulukuuta 2015

Kylpyhuoneen kaapit järjestykseen

Lapsena sekasorto ei koskaan häirinnyt minua – oli niin paljon tärkeämpääkin tekemistä kuin siivoaminen! Asia on kuitenkin muuttunut perinpohjaisesti, on se vain hassua miten sitä näin tylsänä aikuisena nauttii siitä, kun tavarat ovat paikoillaan.

Oma jälkikasvu ei selvästikään nauti järjestyksestä, tai ehkä hänellä on ihan oma järjestys, mene ja tiedä. Taaperon kanssa asuessa siivoaminen on muuten sitä että kun siirrät tavarat paikasta toiseen vain huomaat hetken päästä että taapero on järjestänyt kaiken sekunnin kuluttua taas ihan uuteen uskoon. Toisin sanoen meillä pitäisi siivota joka päivä (huoh).

Onneksi kaappien sisältöihin ei pikkumiehet pääse vielä käsiksi. Meillä päivittyi yläkerran kylpyhuoneen laatikosto ja säilytämme siellä nykyään kaikkea kosmetiikkaa. Ainoa ongelma oli että aina kun vetolaatikon avasi, kaikki tavarat lensivät mullin mallin. Suunnitelmissa on pitkään ollut ostaa Ikeasta laatikonjakajia myös kylpyhuoneeseen, vaatesäilytyksessähän olemme hyödyntäneet niitä jo pidempään. 

Ja viime viikolla se vihdoin tapahtui! 


Ah niin pornoa! Annan itselleni aina pienet aplodit, kun näen nämä kaikki pikkutilpehöörit kauniisti rivissä. Samalla tuli lopullisesti heitettyä pois suuri osa käyttämätöntä kosmetiikkaa, miten sitä vain kantautuukin aina jostain?


Kyseessähän ovat tietysti Ikean GodMorgon-sarjan kannelliset laatikot, jotka ovat kyllä aivan loistava apu etenkin pikkutavaran järjestämiseen. Inhoan sekaisia laatikoita, joista ei oikein tiedä mitä ne sisältävät – tiedättehän mitä tarkoitan? Kolikoita, hiuspompuloita, vanhoja huulipunia ja niin edelleen. Olen käynyt melkeinpä kaiken kodissamme läpi viime viikkojen aikana ja luopunut sellaisista tavaroista, jotka eivät tuota meille tippaakaan iloa.

Feels good.


Saatteko te sisäistä tyydytystä tällaisesta järjestyksestä, vai olenko ainoa?

6 kommenttia:

 1. Järjestys on parhautta ja kaappien siivoilu intohimoni! :D En ole mikään siivousintoilija, mutta järjestys pitää olla. Mielestäni on ihana järjestellä tavaroita, koska menee totaalisesti hermo, jos kaikki nippelit ja nappelit pyörii laatikoissa ja kaapeissa miten sattuu. :D Mieheni vaatekaapin kun saisin vielä ottaa käsittelyyn... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestely on kyllä niin terapeuttista! Tosin se pitää hoitaa yksin... :D Meillä olen järjestänyt miehen vaatekaapin useaan otteeseen, mutta jotenkin se aina... ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hihii! Ei muuta ku Ikeaan omia laatikoita hankkimaan :D

   Poista
 3. Itselläni on jopa pakkomielle pitää kaapit siistinä. En kestä sotkuisia laatikoita, kaappeja, hyllyjä... Siivous alkaa aina kaapeista, ulkoinen olemus vasta sen jälkeen, haha !:D Tästä syystä meillä on miehen kanssa omat kaapit omille vaatteille/tavaroille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni on ihan käytännnönkin kannalta helpompaa että kummallakin on omat kaappinsa omille tavaroille. Tosin tuntuu että miehellä on kaikkea paljon vähemmän, mistä lie johtuu ;).

   Poista