torstai 24. syyskuuta 2015

30 päivän haaste: Eroon turhakkeista

Yksi syksyn tavoitteitani on saada koko talo järjestykseen, kyllä vain! Eipä yhtään pyöritellä silmiä siellä ruudun toisella puolen.

Aikamoinen tavoite, mutta heti kun saan nämä tällä hetkellä kaiken vapaa-aikani vievät projektit loppuun, aion todellakin tarttua hanskoihin ja siivota kuin pieni eläin (tämä on ainakin suunnitelma, toteutus odottaa vielä itseään). 

Olen törmännyt tällaiseen 30 päivän tavarahaasteeseen ympäri englanninkielistä internetiä ja ajattelin tehdä siitä oman versioni. Tarkoituksena on siis ottaa työn alle joka päivä jokin pieni homma ja 30 päivän aikana ne muodostavat yhdessä täydellisen turhakeinventaarion. Lopputuloksena pitäisi siis olla koti, jossa on vain niitä tavaroita, joita tarvitset. 

Kuulostaa vähintäänkin jumalaiselta, vai mitä?
Oma listani alkaa siitä komerosta, jonne laitetaan kaikki "turhat" tavarat ja olenpa aika varma, että sinunkin kodistasi löytyy sellainen. Lisäksi autotalli on saanut useamman päivän, sillä se vaatii ehkäpä kokonaisen viikonlopun.

Jos tartut haasteeseen, suosittelen sinua kehittämään listasta oman versiosi, jotta saat mahdollisimman suuren hyödyn irti.

Iloa ja tehoa päivään tyypit!

8 kommenttia:

 1. Apua! Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja käydä kämppä taas läpi :) Vaikka asutaankin niin pienessä tilaihmeessä, niin kyllä sitä roinaa alkaa kertymään aina johonkin... Pistetään siis työn alle ;)

  VastaaPoista
 2. Tää oli hyvä :D Täytyykin aloittaa tää heti ensiviikolla, kun lasten synttärit on taputeltu :)

  VastaaPoista
 3. Voi luoja, onneksi meillä ei ole autotallia! Olen mestari "levittäytymään laajalle" eli kaikki mahdolliset komerot ja koloset on täynnä tavaraa. Välillä innostun suorittamaan isomman inventaarion mutta hetken päästä ollaan taas samassa sopassa. Kuka sitä tavaraa haalii, en minä ainakaan (tunnusta)!.

  Mutta kiitokset listasta. Taidan tallentaa suoraan välilehtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, toivottavasti pääset haasteen loppuun. :) Edellisillä asukkailla autotalli oli lattiasta kattoon täynnä tavaraa ja me uunot luulimme, että onnistumme pitämään sen siistinä. Jepjep – sinne menee kaikki, mikä ei mene minnekään muualle :D.

   Poista
 4. Ai luoja, miten siisti lista! Heti alkoi tehdä mieli siivota :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D. Katsoin Bloglovinissa että joku oli tallentanut tuon listan itselleen nimellä "hauskaa puuhaa" – siis öö oikeasti, hauskaa? :D Onhan siivoaminen tietysti aika terapeuttista ja ihan kivaakin välillä, jos on fiilistä ja rauhaa, mutta että sitä hauskuuden tarpeessa ryhtyisi siivoamaan, ääks!

   Poista