sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Hydrafacial testissä: akneiho kauniiksi!


Hormoniakne on ollut ongelmanani jo pidemmän aikaa ja varsinaisten suurten finnien sijaan ihollani on paljon pieniä epäpuhtauksia, se menee helposti tukkoon ja ihon väri on epätasainen (pinnasta puhumattakaan!)

Sain blogin kautta mahdollisuuden kokeilla Hydrafacial-hoitosarjaa, jonka kevyempää versiota kävin testaamassa jo aiemmin keväällä (tuo aikaisempi kokeilu ei ollut vielä osa yhteistyötä). Jo silloin tykästyin hoitoon kovin, sillä myös kevyempi versio puhdisti todella tehokkaasti ihoani, toi siihen kaivattua heleyttä takaisin ja ihoni oli hetken aikaa todella hyvässä kunnossa.

Nyt pääsin testaamaan Deep Clean -hoitoa, jota suositellaan erityisesti rasvaiselle ja akneiholle. Tehokkaamman hoidon lisäksi sain käyttööni kotihoitotuotteet (salisyylihappoa sisältävä Beta-HD-seerumi, Pur Moist Oil-Free -kosteusvoiden ja Antiox+seerumi, jonka luvataan mm. tasoittavan ihon väriä).

Jos siellä ruudun toisella puolen on akneihosta kärsiviä, niin suosittelen lämpimästi tuota tehokasta hoitoa. Voin nimittäin rehellisesti sanoa että jo yksi hoitokerta teki iholleni todella hyvää, kasvot eivät enää rasvoitu samalla tavalla ja epäpuhtauksia tulee nyt vähemmän, minkä lisäksi (ja ehdottomasti ennen kaikkea) ihoni tuntuu hyvältä – siihen ei satu, se ei rasvoitu, eikä kutise.

Alla ennen-kuvat, joissa minulla on meikkivoidetta kasvoillani:

Iho ennen hoitoa, kasvoilla peittävää meikkivoidetta. 
Vaikka minulla on meikkiä kasvoillani, finnit paistavat läpi ja iho on samea. Kuvista ei voi nähdä miten epämukava olo minulla oli kasvojen vuoksi – iho kutisi, siihen sattui ja lisäksi kasvoni rasvoittuivat aina työpäivän päätteeksi todella pahasti, mikä myös tuntui inhottavalta. Erityisesti poskilla ja otsassa on paljon epäpuhtauksia.

Alla meikitön iho noin puoli tuntia hoitojen jälkeen (silmissä on ripsiväriä). Vaikka iholla ei ole meikkiä, sen väri on tasaisempi kuin ennen-kuvissa, kasvot ovat heleämmät ja se tuntui hyvältä – terveeltä. Ei mitään kiristyksiä tai muita epämukavuuksia.

Meikitön iho hoidon jälkeen, silmissä on ripsiväriä. 
Kyllä, finnikohdat punoittavat vielä hoitojen jäljiltä, mutta se laskeutui nopeasti ja finnit olivat ihan_oikeasti poissa! Aivan käsittämätöntä että edes yhden ainoaa mustapäätä ei ollut jäljellä, koska yleensä se vanha kunnon komedorautapuhdistus on aina jättänyt ihoon epäpuhtauksia. Poskissa tosin oli tukkeumia jäljellä ja olihan minulla muutama kunnon jomotusfinni, joita ei voinut vielä puhdistaa (sellainen ihonalainen, tiedäthän?) Hoitajan mukaan poskien puhdistuminen vaatii hieman aikaa, koska ne olivat sen verran pahassa kunnossa, mutta kyllä tässä otettiin jo aimo harppaus kohti parempaa.

Tarkoituksena on testata hoitoa sarjana, joten lisäraporttia on vielä luvassa. Tällä hetkellä olen enemmän kuin rakastunut – jo se, ettei iho ole yksi rasvapläntti aina työpäivän jälkeen on aivan ihanaa! Suosittelen hoitoa etenkin muille aknesta kärsiville, tiedän miten hirveältä jatkuva aknen kanssa kamppailu tuntuu <3.

Kuten olette huomanneet, blogi päivittyy tällä hetkellä suht hiljakseen. Syynä on se että työkuvioiden lisäksi minulla on kaksi suurta kirjoitusprojektia meneillään, joiden tuloksia te pääsette näkemään ensi keväänä (ja kohta tämä salailukin loppuu, kun voin vihdoin paljastaa mitä hääräilen).  Toivottavasti ymmärrätte <3.

4 kommenttia:

 1. Wow mikä muutos :)! Miulla on myös huonokuntonen naama :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli tiedät mitä perseilyä tämä on. Suosittelen tuota Hydrafacialia, toivottavasti tepsii myös sulle <3.

   Poista
 2. Mulle on tehty tämä reilu vuosi sitten. Mainitsin etukäteen että mulla on herkkä iho ja on joskus ollut pahojakin allergisia reaktioita. No, ensin vaikutti hyvältä ja illalla ihailinkin että ei ole koskaan ollut iho niin hyvä (varsinaista ongelmaa ei ollutkaan) mutta seuraavana päivänä heräsin silmät ummessa ja kasvot kauttaaltaan paisuneena :/ Pienillä vesikelloilla oli koko kasvot, aivan kamalaa. Ilmeisesti joku ainesosa sai sen aikaan..enpä ole uskaltanut vielä sen jälkeen mihinkään kasvohoitoon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hui! Varmasti pelottaa mennä mihinkään kasvohoitoon tuon jälkeen. Kaikkihan ei tietenkään kaikille sovi, toivottavasti löydät ne omat hoitosi joskus.

   Poista