perjantai 16. tammikuuta 2015

Väsyneen ja epäpuhtaan ihon luottotuotteet

Tänä talvena käyttämäni kosmetiikka on ollut kovilla – aknestani on nimittäin vielä jäljellä hieman epäpuhtauksia, enkä ole saanut kunnolla unta aikoihin, joten sanotaanko, etteivät kasvoni ole tällä hetkellä ihan kauneimmillaan (lue= jäätävän näkönen emäntä täällä t: Hane).

Lisäksi jatkuva niistäminen on kuivattanut nenän ja tuonut mun kasvoilleni aina yhtä ihanat hitler-viikset, joista muuten pääsee aika hyvin eroon hunajan avulla? Levität siis vain hunajaa yöksi hyvän kerroksen nenän alle, niin aamulla suuri osa punoituksesta on tipotiessään – tämä vinkiksi teille muille niistäjille.

Muutama luottotuote kuitenkin tekee ihmeitä kasvoilleni ja ajattelin vinkata niistä myös teille muille.



Nämä tuotteet toimivat erityisen hyvin aknesta toipuvalle sekaiholleni:

Kasvoille öljyä: Manteliöljy (hinta noin 6 euroa) ja Bio-oil (hinta noin 19,90) ovat nykyiset luottokamuni kasvojen kosteutuksessa. Kumpikin tepsii epäpuhtauksiin, minkä lisäksi manteliöljy on saanut ripseni kukoistamaan (ne eivät ole koskaan olleet näin pitkät!) ja Bio Oil puolestaan tasoittaa ihon väriä mukavasti.

Jostain kumman syystä varsinaiset öljyt ovat todellinen hitti meikäläisen ihonhoidossa, vaikka sitten öljypohjaiset tuotteet aiheuttavatkin epäpuhtauksia. Kummaa. Esimerkiksi Lumenen ensivaikutelmaltaan loistava CC-voide aiheutti nopeasti ikäviä finnejä (nyyh) ja jouduin luopumaan siitä heti kättelyssä, vaikka se olisi ollut juuri loistava ihon heleyttäjä-sävyttäjä arkipäiviin.

Heleyttä iholle, hyvästit väsymykselle: Kyllä, näytän väsyneeltä potenssiin miljoona tällä hetkellä – kiitos lyhkäisten yöunien. Lumenen ihon sävyn heleyttäjä tuo mukavasti tervettä hehkua kasvoille, kiitos tästä tuotteesta! Tuotteesta on saatavilla kahta eri sävyä, joista toinen on tarkoitettu esim. meikkivoiteen sekaan sekoitettavaksi miniboostiksi (tätä käytän itse) ja toinen, tummempi sävy aurinkorannalla jo väriä saaneen ihon kaunistamiseen.

Dermaheal Deakni -minituubin ostin Ihoakatemiasta hoitajan suosituksesta (hinta noin 17 euroa) ja herrajee mikä supertuote tämä onkaan ollut! Jos sinullakin on taipumusta suuriin finninjormiin (tiedättehän ne persetyypit, jotka muhivat ensin ihon alla kipeinä patteina, ennen kuin ilmestyvät peittämään silmät, nenän ja suun?) niin tämä on luottoputelisi. Nimittäin muutama tippa tätä just silloin kun tunnet kipeän patin ilmestyvän jonnekin, etkä joudu ajattelemaan koko finniä enää!

Lisävinkiksi sanottakoon, että pappani aikoinaan suosittelema auringonhattu-uute toimii finneihin samalla tavalla, mutta on toisinaan ikävästi kuivattanut näpyn niin, että se jää kiusaksi moneksi kuukaudeksi. Kuitenkin oikeaan aikaan + oikealla määrällä annosteltuna vie finnin kuin finnin iäisyydeksi unholaan.

Lumenen Rasberry Miracle Shine -huulipuna (saatu blogin kautta). Olen hehkuttanut punaista huulipunaa kasvojen energisoijana jo hyvän aikaa ja tämä puna on ehdoton suosikkini sen kevyen koostumuksen vuoksi. Arkena en halua käyttää liian voimakkaita sävyjä ja Rasberry-sarjan tuotteilla saa just kivan verran väriä nassuun. Paniikkitilanteessa käy myös poskipunana, kun sipaiset sitä aivan ministi poskiluulle ja levität sormin.

Dermosil-kasvopesu on klassikko, eikä syystä. Edullinen hinta (alle 5 euroa!) yhdistettynä monen iholle sopivaan, hellästi pesevään komboon. Ei kuivata ainakaan omaa ihoani liikaa ja saan yhdellä tuotteella puhdistettua koko kasvot.

Mitäs te suosittelisitte väsyneelle nassulle? Seuraavaksi on tarkoituksena opetella vihdoinkin käyttämään valokynää kunnolla, jostain syystä näytän aina lähinnä ryppyisemmältä valokynätestauksien jälkeen :D.

Ps. Meikkipohjaksi suosittelen edelleen muuten Lily Loloa ja Vichyn Dermablend -meikkivoidetta – käytän kumpaakin vähän vuorotellen ja tilanteesta riippuen. Jos kärsit huonosta ihosta, nuo tuotteet ovat pelastuksia.



3 kommenttia:

  1. Tää on niin perus. Yhtäaikaa kirjoitellaan kauneudenhoito-postauksia. Ostin muuten eilen kaks uutta paitaa. Joko kävit hakemassa samat? :D t. samis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D Määpä käynki lukemassa sun kauneuspostauksen <3. Onko jopa samat tuotteet? :D

      Poista
  2. Tämähän oli erittäin hyvä ja tarpeellinen postaus minulle! KIITOS! :)

    VastaaPoista