lauantai 17. tammikuuta 2015

Inspiraatiota olohuoneen sisustukseen

Suomalaiset ovat heti pikkasen sopuleita, mitä sisustukseen tulee – oletteko huomanneet? Kaikkien kauppojen valikoimat ovat suht samanlaisia ja vallalla on kerrallaan vain muutama sisustustyyli.

Haluaisin omaan kotiimme alla näkyvien kotien tunnelmaa ja selailen tällä hetkellä paaaaaljon nettikauppojen valikoimaa. Tuleeko mieleen tahoja, jotka olisivat aarreaittoja meikäläiselle?

Kuva lainattu: Canadian Log Homes

Kuva lainattu: PopSugar
Kuva: Canadian Log Homes
Kuva: Canadian Log HomeKuva lainattu: Canadian Log Home

Etenkin tuollaiset voimakaskuosiset nojatuoliti olisivat hakusessa, anyone? 


8 kommenttia:

 1. http://www.trendo.fi/

  Ylivieskalainen sisustusliike, jolla on nykyään myös nettikauppa. Ootko käyny? Löytyy moneen tyyliin sisustusesineitä, tapetteja ja sitten vielä ammattitaitoista suunnittelua päälle! :)

  VastaaPoista
 2. Monella huonekaluliikkeellä on niitä omia modulisohvia, joista saa tilattua myös vain yhden pepun levyisen, eli siis tuolin. Kangasvaihtoehtojakin on yleensä melkoisesti (en ole kyllä viime aikoina käynyt katselemassa onko kaikki samaa tylsää beigeä ja harmaata..). Yksi vaihtoehtohan on sitten ostaa vaikka kirppikseltä passelin tuntuiset tuolit ja verhoiluttaa ne uusiksi, silloin ainakin saa mieluisalla kankaalla. Hinta saattaa kyllä pompsahtaa, eli kannattaa varmaan kysellä ennakkoon niitä verhoilun kustannuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhoiluideaa olemme mekin pyöritelleet. Muutamilla kirppareilla onkin tullut käytyä, mutta niitä pitäisi vielä enemmän käydä kiertelemässä... :)

   Oma äitini osaa muuten jonnin verran verhoilla, pitäisköhän ryhtyä äitiä kosiskelemaan tässä asiassa... ;)

   Poista
 3. Miten ois http://www.mondosisustus.fi - tosiaan, paikan päällä liikkeessä on selattavissa kangasvalikoimaa, millä eri kankailla sohvia/tuoleja saapi verhoiltua. Näin äkkiseltään en kyl muista kuinka hyvin sun esimerkkeihin tähtääviä kankaita oli, koska niitä oli paljon, ja ite etittiin hillitympää, ja tästä on jo aika monta vuotta.

  Sama pätee kyllä varmasti moneen muuhunkin huonekaluliikkeeseen kuten anonyymikin vinkkasi, mutta allekirjoittaneen kotisohva onpi tuolta ni tuli ekana mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina vinkistä! Itse asiassa meidänkin kotisoffa on tuolta :D. Vois käydä kurkistamassa valikoimaa paikan päällä pitkästä aikaa, en muistanut koko liikkeen olemassaoloa enää :D.

   Poista