tiistai 24. marraskuuta 2015

Arvonta: Voita Kayla Itsinesin Bikini Body Guide!

Kokeilin Kayla Itsinesin treeniä viime keväänä ja sain hyvin tuloksia jo muutamassa viikossa. Tiedän että tällä hetkellä harvalla on tsemppihenki päällä, koska tämä on se aika vuodesta kun hautaudutaan sohvan nurkkaan ja mussutetaan suklaata – ja se on kuulkaas ihan okei.

Uudenvuoden jälkeen tapahtuu kuitenkin ryhtiliike varmasti monessa kodissa, joten sitä silmälläpitäen ajattelin arpoa Facebook-tykkääjieni kesken kokonaiset kolme kappaletta Kayla Itsinesin e-kirjaa.

Osallistuaksesi arvontaan sinun pitää seurata blogiani Facebookissa – arvon kolme ohjelmaa kaikkien tykkääjien kesken, sivun löydät täältä.



Kaylan treeniohjelmasta ja -ruokavaliosta olen tehnyt postauksia aikaisemmin, niistä voit lukea lisää esimerkiksi täältä ja täältä. Keväällä tosiaan noudatin ohjelmaa noin kuuden viikon ajan ja sainkin hyvin tuloksia aikaiseksi, mutta sitten se kuuluisa jokin tapahtui ja treenikerrat vähenivät, kunnes sitten loppuivat lähes kokonaan...

Itsines on tunnettu hyvistä tuloksistaan, esimerkiksi Instagramista löytyy huomattava määrä Kaylan treeniohjelman läpikäyneitä naisia. Muutoskuvia löydät täältä. Ohjelmaan kuuluu kaksi e-kirjaa, joista toinen sisältää treeniohjelman 12 viikolle ja toinen keskittyy ruokavalioon. Hiki lentää ihan taatusti, mutta toisaalta treenit kestävät vain puoli tuntia kerrallaan ja niitä on vain kolmesti viikossa. Lisäksi ruokavaliota olisi hyvä noudattaa, mutta itsehän söin pääasiassa perusterveellisesti (ja jopa luistin herkkujen pariin muutaman kerran).

Osallistuaksesi sinun on siis tykättävä Facebook-sivuistani ja siinäpä se sitten onkin. Osallistumisaika päättyy hieman yli kahden viikon päästä, eli 11.12.2015

Onnea arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Ostathan siis kaikille voittajille oman ohjelman, etkä anna omaa ohjelmaasi eteenpäin?

    Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjailijan mieltä lämmittää, että e-kirjoista ja kirjailijan saamasta tuotosta pidetään näin hyvä huoli :). Kiitos kommentistasi.

      Poista