perjantai 28. elokuuta 2015

Voi Ted Baker, minkä teit!

Tiedättekö sen tunteen, kun ihan vain vähän käväiset Hulluilla Päivillä ja yhtäkkiä edessäsi on juuri se takki, jota vailla olet ollut koko elämäsi (tosin tieto tästä jäätävästä puutoksesta iskostuu tajuntaasi tasan sillä sekunnilla kun näet takin, ei esim. syntymässä tai viikkoa aiemmin). Ja sitten päätät olla järkevä, koska eihän ihminen voi laittaa 200 euroa takkiin hoitovapaalla ollessaan – eihän?

Illalla tajuat virheesi ja ajattelet ihan vain vähän tilata takin nettikaupasta sovitukseen, mutta sehän on loppuunmyyty. Ja vielä puoli vuotta tämän tapahtuman jälkeen se tuhannen takki iskeytyy naamallesi joka pahuksen tuutista, esim. näin:

Ja näin:

Kuvat: Gal meets Glam // Dash of Darling // Ei alkuperäistä lähdettä

Voi mun kikkeli mää sanon. Pyrin olemaan nykyään järkevä shoppailija, joka ei osta turhia juttuja. Mutta elämänmittaisia ystäviä ei tunnista heti kaupassa, vaan niitä on pohdittava kotona, ja sitten on juuri näitä tilanteita, joissa pitäisi olla nopea (ja vähän tyhmä, koska edelleen 200 euroa takkiin hoitovapaalla... auts).

Saattaa olla että seuraavalla kerralla mahdollisen elämänkumppanin kohdatessani saatan sanoa fak it ja mennä tiskin kautta kotiin.

Etsintäkuulutetaan siis Ted Bakerin trenssitakki juuri tuossa samassa mallissa ja joko sinisenä, beigenä tai mustana.

Onko teillä ollut samanlaisia ongelmia ja miten niistä on selvitty? Ja niin joo tiedetään, tähän voi laittaa sen #firstworldproblems-tagin ihan suosiolla perään.

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä oikeasti tosi kaunis takki ja toivottavasti saat omasi :) Tiedän tunteen tuosta, kun jättää ostamatta jotakin josta ei ole varma hinnan takia ja sitten kaduttaa kun miettii kyseistä vaatetta/asustetta vielä ikuisuuden sen jälkeenkin.

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä toivon sitä samaa! Saapa nähdä miten käy :)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo violetti takki! :O Kelpais tännekin joku värikäs trenssi tuon mustan kaveriksi, pitääpä käydä kangaskaupassa katselemassa josko sopiva kangas löytyisi. Inspiroiva postaus, mutta tiedän itsekin tunteen kun jättää ostamatta jotain ja sitten kaduttaa. Nimim. En ostanut yhtiä Steve Maddenin kenkiä ja ne on loppuunmyyty kaikkialla omassa koossa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä teet itse? Mahtavaa! Olisinpa yhtä kätevä :). Toivottavasti löydät Maddenit. <3

   Poista
 3. Toi takki on kyllä niin ihana! Oon ihastellut samaa, mutta sinänsä onni, ettei olis kyllä varaakaan, niin ei tarvitse siksi harmitella - mut ehkä joku päivä sitte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti saat sen joskus, jos vain haluat. JA MINÄ MYÖS. :) <3

   Poista