torstai 27. elokuuta 2015

Life Via Instagram

Ah, viikonloppu! Nelipäiväistä viikkoa tekevälle torstai on perjantai, tykkään. <3 Niin vauhdikkaasti menee tämä aika, toivottavasti huomenna ehdin vähän rauhoittua ja nautiskella ihan vain olemisesta.

Viikonlopun teemana on hemmottelu ja yhdessäolo, päätin sen tänään bussissa. Tarkoituksena on kokata komean kaavan kautta uroolle illallista (se ei tosin tiedä tätä vielä, mutta koska tyyppi lukee mun blogiani aika harvoin, niin voin paljastella täällä hyvällä omallatunnolla) – oliskos menuehdotuksia?


Tuntuu että äitiyslomalla ollessani sain ihan älyttömästi aikaiseksi, ja sain sitä myös oikeasti. Nyt olen iltaisin niin naatti, että oikeastaan vain laitan lapsen nukkumaan ja painun itse pehkuihin saman tien. Ehkäpä tämä tästä, jahka pääsen kunnolla sen tavallisen arjen makuun.

Tosin kyllä ihmisen on kuulkaas hyvä käydä töissä. Tänään sain esimerkiksi muutamalla eurolla omakseni Arabian kankaiset Iltalaulu-servietit, jotka bongasin firman kirppikseltä – selvästi siis hyvä päivä. Tosin perhana jätin ne töihin ja en ole varma onko olemassa romanttisia dinnereitä ilman Iltalaulu-serviettejä, mitäs luulette ihmiset?


Mies kommentoi mun kattauksiani aika usein sanoilla "nainen, voidaanko nyt vaan syödä?" samalla kun meikä sytyttelee kynttilöitä ja asettelee rusetteja. Voipi siis olla, ettei pettymys paista kasvoilta kovinkaan selvästi, jos kerron että servietit jäi tällä kertaa uupumaan, voitko kuule pyyhkiä hihaan.

Elokuun viimeisen illan kunniaksi voisi kyllä kattaa ulos ja laittaa kynttilöitä? JOO! Tuleepas hieno (ja näette varmaan jo, miten ukko pyörittelee silmiään tälle(kin) idealle, mutta toteutan sen silti).


Viikonloppuna luvassa siis ainakin yksi kattausjuttu ja tuo yllänäkyvä tuhannen todo-lista lentää järveen, tämä viikonloppu on omistettu mun miehilleni <3.

Millaista viikonloppua te olette suunnitelleet? Huomenna teilläkin on perjantai <3.

Ps. Joo, olen vähän väsynyt, silloin musta tulee yleensä just tällainen höpöttäjä. Kestäkää nyt vähän aikaa, huomenna ehkä vähän järkevämpää settiä...

4 kommenttia:

  1. Miehille kelpaa ihan vaan vaikka talouspaperi, jos suuta tarvii pyyhkiä. Käytännöllisyys jne... :) Elokuun viimeisenä viikonloppunahan vietetään venetsialaisia (vaikkei huvilaa olisikaan), joten ulkotulet sopii teemaan just sopivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en tiedä tarviiko sen mielestä suuta edes pyyhkiä :D. Venetsialaiset on aivan ihana juhla! Meillä tosin muuttui suunnitelmat, kun olimmekin koko poppoo kasassa, joten treffi-iltaa voidaan vietellä vaikka sitten ensi viikonloppuna :).

      Poista