lauantai 1. elokuuta 2015

5+1 Pukeutuminen

Kirjoitan blogissani 5+1-sarjaa, jonka tarkoituksena on inspiroida ja antaa vinkkejä, jotta elämästä tulisi hieman helpompaa ja aurinkoisempaa. Työssäni kohtaan jatkuvasti eri alan ammattilaisia ja saan heiltä paljon hyvää tietoa, mikä sitten sekoittuu omassa päässäni myös omiin kokemuksiin – tuloksena on kaikenlaista nippelivinkkiä, mitä on sitten kiva tietysti jakaa eteenpäin.

Sarjaa on todella kiva kirjoittaa ja olen saanut siitä paljon hyvää palautetta myös teiltä lukijoilta. Ajattelin tehdä pienen koosteen pukeutumisen osalta näin alkavan syyskauden kunniaksi. Jotenkin syksy on edelleen mun päässäni Back to School -teemainen vuodenaika, jolloin valitaan Elloksen kuvastosta uudet vaatteet kouluun ja tehdään pieni ryhtiliike kaiken lomailun jälkeen. ;)

1. Ranskalainen vaatekaappi – aina jotain päällepantavaa!

Seisotko sinäkin joka aamu vaatekaappisi edessä, mylläät sen sekaisin ja vedät sitten vain jotain päällesi, kun on kerran pakko olla vaatteet perhana. Suosittelen lukemaan kirjoittamani postauksen ranskalaisen vaatekaapin periaatteesta, joka näin niin kuin periaatteessa tulee tekemään sinusta täydellisen tyylikuningattaren, vaikka olisi kuinka kiire.

Kuvat: Wendy's Lookbook  // Fashionsy // The Simply Luxurious Life (ei alkuperäinen lähde) // Harper's Bazaar

2. Näytä hyvältä mekossa

Mekko, tuo naisellisen pukeutumisen kulmakivi ja AO. Hulmuavat helmat ovat justiinsa passelit niin juhlaan kuin arkeenkin – oikeastaan mihin tahansa hetkeen, kun tarvitset pientä henkistä tsemppiä päivääsi.

Mutta miten näyttää mekossa mahdollisimman hyvältä? Täältä vinkit siihen. 

3. Pue itsesi pidemmäksi

Oletko sinäkin lyhyt? Haaveilet pitkistä gasellikoivista, vaikka olet saanut jaloiksesi possun sorkat? Kuules ei hätää, täältä löydät pukeutumisvinkkejä, joiden avulla saat lisää senttejä ja ehkäpä hieman sorjemman olemuksenkin. 

Kuvat: Wendy's LookBook // Just a Pretty Style // What I Wore

4. Miten pukea roiskeläppä tyylikkäästi?

Pienenä naisena rakastan lyhyehköjä hameita, jotka sopivat jostain syystä erityisen hyvin allekirjoittaneen kroppatyypille. On kuitenkin helppoa näyttää halvalta, jos näyttää liikaa ihoa, joten tästä linkistä löydät vinkkejä miten EI näyttää horolta tyylittömältä minihameessa.


5. Siirrä ihailemasi tyyli omaan vaatekaappiin

Sopivatko vaatteet minulle yhtä kauniisti kuin Olivia Palermolle? No eivät taatusti, liikaa täytettä henkarissa. Voin kuitenkin pienillä muokkauksilla hyödyntää hänen tyyliviisauttaan myös omassa kaapissani – tässä vinkkejä myös teille, miten saat oman suosikkityylisi toimimaan omalla vartalotyypilläsi. 

+1 Vaatekaapin luottovaate: musta bleiseri


Jos on aikaa vain yhteen, suosittelen lämpimästi mustaa bleiseriä. Näin löydät omaan kaappiisi Sen Täydellisen. 

2 kommenttia:

 1. Kiitos taas kivasta postauksesta :) Syksy, back to school ja uuden vuodenajan pukeutuimisinspiraatio odottaa jo nurkan takana ja uskon että kirjoitat jatkossakin yhtä kivoja postauksia kuin tähäkin asti, jään innolla seurailemaan.
  -Ciara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ciara! Se on tarkoituksena <3. Postaustoiveita otetaan myös aina vastaan. :)

   Poista