lauantai 22. elokuuta 2015

Suosikkituotteita

Ajattelin pitkästä aikaa suositella muutamia purnukoita, jotka ovat erityisesti ilahduttaneet tässä viime aikoina. Elämä on töihin paluun myötä muuttunut aika paljon hektisemmäksi, ehdin Tukkistakin nähdä vain lyhyesti ennen kuin on nukkumaanmenoaika :(. Onneksi työviikko on nelipäiväinen, niin voimme viettää yhdessä aikaa paaaaaljon sitten näin viikonloppuisin.

Aikataulujen tiukkuutta eivät vähennä omat projektit, joita on sekä miehellä että minulla. Muistatteko vielä kylpyhuoneremontin? Se on aivan viittä vaille valmis, nimittäin enää puuttuu peili ja valaisin (lisäksi tuo kuvassakin näkyvä liima on irrotettava seinästä, eli ei mitään suuria juttuja).


Käväisin viime viikolla pikaisesti Stockmannilla ja siellä oli minulle ennestään tuttu kylpymerkki alennuksessa. Baylis & Harding -saippua tuoksuu todella ihanalle ja halusin uuteen kylppäriin hieman ylellisempää fiilistä, joten ostin lisäksi saman sarjan käsivoiteen – hotelleista pöllitty idea ja toimii! Yksi purnukka kustansi noin viisi euroa, ei kovin paljon ripauksesta ylellisyyttä ;)

Toinen superhyvä tuote, jonka olen bongannut tässä viime päivinä, on La Rosche-Posayn aurinko- ja/tai päivävoide. Aivan ihanan kevyttä, mutta silti tarjoaa kunnon suojaa. Oma ihoni rasvoittuu päivän aikana reippaasti (etenkin toimistotyössä!), mutta tuota voidetta käyttäessäni ongelma ei ole ollut yhtä paha. Lämpimät suositukset muille rasvoittuvasta ihosta kärsiville!


Viimeisenä Dermoshopin Skin Comfort Eye Gel Cream, jota käytän välillä koko kasvoille – sanomattakin selvää että tuote on erittäin riittoisa! Lisäksi tuo viilentää kivasti ja enpä tiedä onko sillä muuta merkitystä kuin tunne, mutta sehän riittää.

Suosittelen silmänympärysvoidetta, joku teistä osaa varmaankin suositella kestävää kynsilakkamerkkiä ;). 
Me lähdemme Tukkiksen kanssa rannalle justiinsa nyt! Löysimme läheltä kotiamme pienen ja unohdetun uimarannan, voiko olla parempaa?

Aurinkoa viikonloppuun!

5 kommenttia:

  1. Mulla on myös ollut tuota Dermosilin silmänympärysvoidetta, en tosin laittanut sitä koko kasvoille vaikka tykkäsinkin :D pitänee kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on aika raikas myös ihan koko kasvoilla käytettynä! Tosin ammattilaiset ei välttämättä suosittele tuollaista lontraamista, mutta hälläkö väliä :D

      Poista
  2. "...Onneksi työpäivä on neliviikkoinen, niin voimme viettää yhdessä aikaa paaaaaljon sitten näin viikonloppuisin...." :) :)

    Kahvit näytöllä - kiitos!!

    //Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "--työpäivä on neliviikkoinen --" -samaa minäkin tässä aamukahvini kanssa hihittelin :) Eipä sillä, nämä äidin aivot ovat kyllä joku oma eliölajinsa, välillä tuntuu siltä...-M

      Poista
    2. Oho, hehee :D. Freudilainen lipsahdus? Käynpäs korjaamassa, kiitos kun huomasitte <3.

      Poista