sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kevätlookin päivitys

Hallelujah! Noin viiden minuutin kuluttua on aika laittaa kevättakki päälle (tällä hetkellä tuolla on muuten aika järkyttävän kylmä, vai mitä?).

Muistatteko, kun jokin aika sitten kirjoittelin ranskalaisen vaatekaapin periaatteesta blogissani? Sitä noudattaen kävin vaatekaappiani eilen läpi ja huomasin, että sieltä puuttuu yksi kevään tärkeimmistä käyttövaatteista – nimittäin tennarit. Ilokseni huomasin että Boozt.comin alennuslaarissa oli Converse Platformit hyvällä aleprosentilla, joten tilasin ne itselleni kevään käyttökengiksi.

Samalla sysäyksellä mukaan lähti myös nahkainen olkalaukku, jonka hinnasta oli otettu yli puolet pois – voiko tarjoushaukka vastustaa? No ei voi :D Tuollainen kädet vapaaksi jättävä malli on erityisen kätevä kiireisen äidin käyttöön, kun niitä käsiä saisi välillä olla miljoona...

Kevään ulkovaatteeni näyttävät siis kutakuinkin tältä...

1. Nahkahanskat täällä 2. Värikäs huivi täällä 3. Zaran trenssitakki, samanlaisia esim. täällä 4. Converse Platform Core täällä 5. Adax-nahkalaukku täällä

Zaran trenssitakin ostin muutama vuosi sitten häämatkalta, se pitänee käyttää pesulassa ja sen jälkeen takki on taas kuin uusi. Rakastan keväällä värikkäitä huiveja, koska värien himo lisääntyy auringon määrän mukaan. Myös nahkahanskat löytyvät ja ne ovatkin olleet kovassa käytössä jo pidemmän aikaa. 

Kiva huomata miten harkitut ostokset kantavat pitkän matkaa, ranskalaisen vaatekaapin saloja yritän noudattaa jatkossakin. Toki nuo ostokset olivat hieman tyyriimpiä ja periaatteessa samalla rahalla saisi päivitettyä koko ilmeen. Mutta koska olen tehnyt viisaita ostoksia jo etukäteen, voin panostaa hieman enemmän laatuun – etenkin tuo nahkalaukku pysyy varmasti hyvänä monta vuotta. 

Joko teillä kevätjalka kutiaa ja oletteko kaivelleet kaapin perältä jo kevyempää vaatetusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti