keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kevätsiivous täältä mä tuun!

Aurinko paistaa tähänkin pieneen risukasaan ja siksi mun mieleni on vallannut siivouskärpänen. Ikkunoiden pesu, kaakeleiden tehojynssäys ja kaappien perusteellinen järjestely ovat siis tällä hetkellä jos eivät nyt ihan tehtynä, niin ainakin To do -listalla.

Ihan uskomatonta miten paljon aurinko voi antaa energiaa! Tosin olen nyt saanut nukkuakin enemmän (kiitos Tukkiksen hieman vakiintuneen unirytmin), joten energiapiikkiä piisaa siltäkin suunnalta.

Kuvat: Riverdale
Tarkoituksena on käydä myös kaapit läpi muun muassa pieneksi jääneiden vaatteiden ja turhakkeiden osalta. Jos sinulla on sama suunnitteilla, kehotan lukemaan tämän vanhan postauksen, jossa ammattijärjestäjä Maria Laitinen jakaa vinkkejä perusteelliseen tavarantuhoamiseen.

Vaikka muutimme uuteen kotiin alle vuosi sitten, on kaapeissa jo nyt jotain kummaa tavaraa. Mistä se on oikein tullut? En minä ole ainakaan mitään ostanut... *köh*

Kuvat: Riverdale
Kevätauringon pilkottaessa ikkunasta vaihdan myös tekstiilejä raikkaisiin pastellinsävyihin ja kukkia huomaan ostavani jatkuvasti. Eiköhän se niin ole, että kyllä kevätfiilis lähtee ennen kaikkea kodista ja sisuskalujen hyvästä fiiliksestä :D.

Onko teitä jo puraissut siivouskärpänen, vai nukkuuko se ikiunta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti