sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Miten näyttää ruskeammalta?

Kaivelitko sinäkin viime viikolla kesävaatteet esiin, sovitit ja huomasit selkeän eron viime elokuuhun – jalkasi ovat broileria! Täällä kirjoittelee ainakin yksi pikku kanankoipi. Oma ihoni on todella vaalea ja pitkä talvikausi tuo siihen vielä hehkeän punertavan vivahteen.

Tosi kaunista.

On kuitenkin yksi helppo niksi, jonka avulla ihosi näyttää ruskeammalta ja heleämmältä ilman, että otat yhtään aurinkoa tai läträät tippaakaan itseruskettavaa. Nimittäin neonvärit.


Karsastin itse neonvärejä aika pitkään, syy taitaa löytyä nuoruudestani – jos olet ollut mukana jo trendin ensimmäisellä kaudella, sen uusi tuleminen ei välttämättä ihan heti miellytä silmää. Olen huomannut että kaupoista löytyy nykyään niin Spice girl -kenkiä, Leviksen 501 -mallia ja niitä hirveitä tatuointikoruja, joilla yläasteella koristelin kaulani ja kuvittelin olevani cool. Voi herrajumala sentään.

Neonvärien aikaan olin ala-asteella, siksi niiden kauneuden ja imartelevuuden ymmärtämiseen meni pieni tovi. Mutta sorisori, nyt ymmärrän miksi ne ovat maailman parhaita värejä.


Parhaussyy piilee tietenkin niiden kaunistavassa vaikutuksessa etenkin näin kesäaikaan – iho yksinkertaisesti näyttää huomattavasti ruskeammalta ja hyvinvoivalta, olemus on värikkäämpi ja heleämpi.

Ja jos pelkäät että ne kaikessa värikkyydessään saavat sinut näyttämään auton hajustekuuselta, niin ällös pelkää – jo neonvärinen asustekin tekee temput olemuksellesi. Mää niin tykkään.

Yllättäen kauppojen hyllyillä on aika vähän neonvärejä (ainakin Suomessa, mehän pukeudumme tunnetusti tasan mustaan ja harmaaseen...), joten niitä joutuu hippasen verran metsästämään. Helpoiten räväkkäämpää värimaailmaa löytää korukaupoista, etenkin statement-koruissa on huomattavasti hurjempi valikoima.

Tykkäättekö te neonväreistä ja olitteko täällä jo silloin "ekalla kerralla"? Itse olen ihan hurahtanut, ainakin näin kesän kynnyksellä.

Värikästä kesäsunnuntaita ihmiset, se on KESÄ nyt ihan virallisestikin! <3

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja oikeasti hyvä aihe tuo neonvärit. Harvoin sitä tulee itsekään ajateltua, mutta noinhan se just on! :) Pitääkin hamstrata vähän kirkkaampia sävyjä omaankin kesäpukeutumiseen :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! :) Kirkkaita värejä täälläkin on tarkoitus nyt hamstrata :)

      Poista
  2. Tämä uusi neonväri aikakausi on kyllä jo ohitse. Viellä toissavuonna ne olivat in, eivät enää. Vaikkakin kirkkaat värit muuten ovat viellä pinnalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ehkä mun tottuminen kesti sitten liian kauan.

      Poista
  3. Onpa kyllä kesäisen värikkäitä vaatteita! Nuo käy kivasti väripilkuks just vaikka harmaan, mustan ja valkosen kanssa :-D Ite en oo oppinu käyttämään, mutta hankin kyllä jos sattuu sopivia yksilöitä tulemaan vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti :). Niistä tulee myös jotenkin paljon energisempi olo!

      Poista