sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Mutta mitä tapahtui Marimekolle?

En ole koskaan pitänyt itseäni Marimekko-tyttönä – jopa sisustuskuoseissa olen karsastanut vahvoja värejä ja minun makuuni liian retroja kuoseja.

Mutta mitä ihmettä, nyt yhtäkkiä heidän mallistostaan löytyy ei vain yksi vaan useampi vaate, joka miellyttäisi kovastikin meikäläisen makua?

Kuvat Marimekko, malliston kokonaisuudessaan näet täältä.
Ihan mahtavaa! Olen aina halunnut suosia Marimekkoa sen suomalaisen brändin ja hyvän laadun vuoksi, mutta vaatteet ovat olleet yksinkertaisesti liian mummoja meikäläisen makuun. Pikkulinnut visersivät että muutos olisi uuden ruotsalaisen johtajan ansiota, mutta oli se mikä vain, olen iloinen – loistava nuorennusleikkaus :). 

Saapa nähdä josko jo syysvaatekaappi saa täydennystä Marimekon kuoseista, ainakin nuo paitamekot ja kauluspaidat innostaisivat. 

Löytyykö ruudun takaa muita Marimekkoon hurahtaneita?

6 kommenttia:

 1. Oon haaveillut, että joskus saisin oman Marimekon mekon. Ja eilisessä Gloria Fashion Showssa ihastuin entistä enemmän Marimekon vaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pitääpäs tutustua tarkemmin näytökseen, kiitti vinkistä! :)

   Poista
 2. Hyvästä laadusta voidaan olla eri mieltä. Lasten vaatteet ainakin ihan surkeasti ommeltuja ja suomalaisuus taitaa olla aika harhaanjohtavaa. made in Bangladesh on ainakin joissain tuotteissa ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai? No voi ei :(. Omasta lapsuudestani muistan että laatu on hyvää, mutta ehkäpä asia on muuttunut vuosien varrella. Voi miten harmi. Ja toden totta pikagoogletuskin jo kertoo että suomalaisbrändeistä suurin osa teettää vaatteensa hieman epäilyttävissä olosuhteissa: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/04/14/mot-kysely-suomalaiset-merkkivaatteet-riskimaista

   Ehkäpä Samu-Jussi Koski olisi ainakin eettisten vaatteiden listalla?

   Poista
 3. Täällä yksi Marimekkotyttö! Kuorruttaisin kotini kuoseillaan, jos omistaisin pohjattoman lompakon :) Etenkin näin hoitovapaalla voin tehdä vain harkittuja täsmäostoksia. Laadusta vielä sen verran, että se on valitettavasti heikentynyt vuosien mittaan. Kurjinta on, etteivät verkkokaupan asiakaspalvelusta viitsi vastata asialliseen kysymykseen liittyen esimerkiksi kankaan hankaus-/kulutuskestävyyteen...

  Mukava sitten kuulla, jos päädyt hankkimaan vaatetta, että mikä on laatu niissä tänä päivänä. -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä näkymin taidan ostaa sieltä itselleni kauluspaidan, joka ei varmaankaan ihan älyttömiä vaadi kulutukselta – eri asia esim. jos hommaisin lapselle sieltä jotain. Tosi kurjaa että ovat lähteneet tinkimään laadusta, luulisi että se olisi yksi tärkeimpiä juttuja menestyneelle brändille.

   Poista