torstai 19. maaliskuuta 2015

Palkinto

Olen ottanut tavakseni palkita itseäni aina silloin tällöin ihan vain siksi, että olen huippu emäntä. Muu maailma kyllä latistaa ihmistä aivan tarpeeksi, siksi sitä ei tarvitse tehdä itse – oletteko samaa mieltä?

Kaivokukassa oli "vitosen tiistai", joten nappasin mukaani heti useamman puketin kukkia. Mukaan tarttui muun muassa leinikkejä, vaikka yleensä en sen suuremmin henno niitä ostaa. Mun sisäinen säästäjäni katsoo sitä pientä kimppua ja päivittelee hintaa, joten päädyn yleensä ostamaan runsaamman kimpun.


Mutta nämä värit! Eipä menet hukkaan nämä rahat, sillä värikäs kukkakimppu on ehkä yksi tehokkaimpia piristysruiskeita ainakin allekirjoittaneen arkeen. Kukat on IHANIA ja se joka väittää vastaan on mätämuna X).

Tosin nyt on pakko antaa hippasen noottia Kaivokukkaan, sillä asematunnelin pimeässä en huomannut kukkien olevan jo parhaat päivänsä nähneitä. Vaikka kukat ovat olleet maljakossa vasta muutaman päivän, ovat ne jo nuupallaan. Buu.


Itsensä palkitseminen on älyttömän tärkeää ja sitä pitää tehdä, vaikka ei olisi erityistä syytäkään sanon minä. Jokainen meistä kestää ja jaksaa kaikenlaista joka päivä, me pienet urheat olennot, joten olemme taatusti ansainneet pientä hemmottelua.

Mikko Sjögren muuten vinkkasi käyttämään kymmenen prosenttia tuloista joka kuukausi omiin turhuuksiin, mikä on tosi hyvä vinkki. Jos elää jatkuvasti kituutellen eikä saa koskaan nauttia tienesteistään, ei ole ihmekään jos vähän ketuttaa. Toiset kymmenen prosenttia hän neuvoo laittamaan säästöön, ei huono idea sekään.


Palkitkaahan itsenne tällä viikolla jotenkin tyypit! Siitä tulee tosi hyvä mieli.

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Tosin eipä kauniista kukista rumaa asetelmaa saakaan :D.

      Poista
  2. onpa kaunis värikäs kimppu! Täytyypä itsekin palkita itseni seuraavan kerran värikkäillä kukilla eikä aina ottaa sitä yksiväristä tulppaanikimppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun suosikkini on vaaleanpunaiset + keltaiset yhdessä. Just keväiset värit :).

      Poista
  3. Ihanan värikäs kimppu ja niin hyvä postaus! Tosin monesti tulee palkittua itseä suklaalla... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Soila! Suklaa on kyllä kans niin mun juttu, ah <3.

      Poista
  4. Ihana ajatus itsensä palkitsemisesta! Ja että se voi olla jotain noin pientä, mutta piristävää eikä tarvitse olla luokkaa merkkilaukku tai Karibian risteily :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieniin juttuihin on varaa useammin, ehkä se onkin toimivampi juttu :). Enpä edes ajatellut asiaa tuolta kannalta, hyvä huomio.

      Poista
  5. Mulle tulee hyvä mieli kun laittaa sen kymmenen prosenttia hyväntekeväisyyteen. Kun on aloittanut sen tavan jo opiskelijana, niin on helpompaa pitäytyä siinä kun tulot kasvaa:) Silloin tulee myös tunne, että en tee työtä pelkästään itseäni varten vaan siitä voi olla apua myös jollekkin muulle, joka sitä rahaa "oikeasti" tarvitsee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten upeaa, vau! Hieno idea kyllä todella :).

      Poista