lauantai 14. maaliskuuta 2015

Repsahtanut bloggaaja

Hei kaikki! Nimeni on Hannele ja olen repsahdusholisti, joka ei näytä treenattua takapuolta herkuille ja drinkeille, vaan nauttii niistä täysin siemauksin ja jättää sen takamuksenkin treenaamatta.

Joo siis tämä mun sokeritonvehnätön on tässä muutaman viikon verran ottanut hieman aivohyppelyä. NIMITTÄIN sehän alkoi viattomasti hieman ennen lomaa, jatkui läpi loman äidin pullaa syömällä ja nyt sille ei tunnu näkyvän loppua sitten millään.

Toissapäivänä olimme  Glo-hotellissa viettämässä bloggaajailtaa hemmottelevan yin-joogan, hyvän ruoan ja Kimmy Schmidt -sarjan parissa ja voin kertoa, että tulipas vedettyä herkkua ja karkkia. Ei siinä mitään, jos repsahdus olisi vain ajoittaista, mutta se on ollut melkeinpä jokapäiväistä :D.

ETTÄ TÄLLAISTA KESÄKUNTOKOHENNUSTA TÄÄLLÄ, hyvin sujuu ja sillee :D. Onneksi tästä voi aina parantaa ja jos olen jotain oppinut niin sen, miten paljon vehnä ja sokeri vaikuttavat olotilaani. Olen nimittäin entistäkin väsyneempi ja olo on aika pulla.

Niin ja lisäksi se mun vatsalihashaasteeni tyssäsi siihen, kun eräs ystäväni varoitteli liian kovasta vatsatreenistä synnytyksen jälkeen. Pitäisi kuulemma odottaa vuosi ja ehkä on parempi katsoa kuin katua, eli sekin on jäänyt nyt odotteluun (olen ajatellut vaihtaa sen lankkuhaasteeseen?).

Onko muita sarjarepsahtajia liikenteessä, vai oletteko te kaikki about Juttatimmejä jo?

5 kommenttia:

 1. Täällä on toinen repsahtaja, aka sokerihiiri! Taannoin kirjoittelin blogissani väsymyksestä, joka kaiken järjen mukaan johtuu pelkästään siitä sokerin mussutuksesta ja liikunnan puutteesta. Ei voi edes syyttää vauvaa, kun hän nukkuu yöt kiltisti heräämättä. Vähän olen saanut itseäni niskasta kiinni ja yrittänyt siirtää herkuttelun sinne viikonloppuun. Olo on kieltämättä ollut paljon virkeämpi ja pahin sokerihimo on hävinnyt. Mihinkään karkkilakkoon en edes ala, koska silloin sitä vasta tekisikin mieli. Parempi sallia itselleen herkutella silloin tällöin kun kuitenkaan ei ole sen pahemmasta paheesta kysymys. Sitten kun saisi vielä sen pepun ylös penkistä niin kesäkunto 2016 voisi olla saavutettu. ;)

  www.simplynathalie.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun tavoite saattaa olla kesäkunto 2025 tätä menoa :D. NOH, ehkä se tästä ja tuo aurinko onneksi tsemppaa kivasti lenkkipolulle...

   Poista
 2. Mulla jäi lankkuhaaste kesken, kun mittarissa oli vasta 2,5 minuuttia, ja mitä nyt luin tällä viikolla, niin ilmeisesti ihan hyvä, sillä lankutusta ei kai myöskään suositella vielä tässä vaiheessa: http://www.vau.fi/Synnytys/Synnytyksen-jalkeen/pompottaako-syyna-voi-olla-vatsalihasten-erkaantuma/

  Mut hulavanteilla saa, ja sepäs on kivaa se! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miksi lankkuja ei muka saisi tehdä? Mun mielestä moni taho neuvoo tekemään niitä (erittäin kevyenä versiona) jo heti synnytyksen jälkeen? Tämäpä outoa...

   Poista
 3. Tunnustan! Olen repsahtanut sokerikoloon ja nyt se saa luvan loppua. Tänään. Syön vaikka porkkanoita viikon putkeen, mutta kitusiini ei mene sokeria yhtään. Kesäkuntoon vuonna nakki ja kivi on taas aloitettu! :D

  VastaaPoista