lauantai 25. lokakuuta 2014

Osallistu arvontaan: Voita Outi Rinteen Raakaruoka-aika-kirja!

Raakaruoka on nyt pop, mutta itse ainakin hieman arkailen reseptien testausta – smoothiet ja sensellaiset tietysti menevät ihan vasemmalla kädellä, mutta mites on nuo raakakakut tai vaikkapa raakapasta?

Joo, aika haastavalta kuulostaa – ei ainakaan ilman reseptejä viitsi kokeilla. Mutta onneksi Hanettaja arpoo kanssanne yhden kappaleen Outi Rinteen kirjoittamaa Raakaruoka-aika-kirjaa.

Yhden arvan saat kommentoimalla postausta, toisen jakamalla postauksen FB-kamujen kesken tai blogissasi. Kirjoita viestikenttään moneenko arpaan olet oikeutettu.

EnJoy !











40 kommenttia:

  1. Iik, tää ois niin mulle! Yhdellä (tosi näppeihin tarttuvalla) arvalla mukana. mytty83@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kahdella mukaan! Mulla olis myös käyttöä tälle! Fb:ssa jaettu postaus.

    VastaaPoista
  3. Tälle olisi totisesti käyttöä! Yhdellä mukana ladymess01(at)gmail.com.

    VastaaPoista
  4. Yhdellä arvalla mukaan =)! siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti mukana! :) Yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  6. Yhdellä arvalla mukana, varmasti tosi ihana kirja! :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Olisipa mielenkiintoinen kirja! Yhdellä arvalla mukana! :)

    Blogini osoite on (jälleen) muuttunut, löytyy täältä: hulivilini.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. yhdellä arvalla mukana. :) pikkubambinblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Minä osallistun kahdella arvalla, jaan Facebookissa tämän :)

    VastaaPoista
  10. Yhdellä arvalla mukana! :)

    pikkumyy456@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Hii, yhdellä arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
  12. Mukana olen ihan voitto mielessä :) Tämä olis kiva saada.
    Kaksi arpaa. Linkkasin arvonnan toiseen blogeistani eli Virtuaali Moleskine® -blogiin http://paivienikirja.blogspot.fi/

    Nyt sit peukut pystyyn!

    VastaaPoista
  13. Yhdellä arvalla mukana! Mulla on kaveri, joka kokkailee raakakakkuja ja -piirakoita, mutta itse en ole vielä uskaltanut sellaisiin ryhtyä - reseptikirjan myötä kyllä uskaltaisin :)

    VastaaPoista
  14. mukana arvalla!
    elina_jokitalo (at)luukku.com

    VastaaPoista
  15. Mukana yhdellä arvalla! Raakakokkailu on ollut tuttua jo vuosien ajan.
    tuulipuu88(at)luukku.com

    VastaaPoista
  16. Yhdellä arvalla mukana! Olisi kiva päästä kokkailemaan kirjan avulla. mariah-79(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  17. Yhdellä arvalla mukana! Tämä tulis niin tarpeeseen! Olen kerran kokeillut raakakakun tekoa, mutta siitä tuli ihan kammottavaa. En ole netistä onnistunut löytämään tarpeeksi hyvänkuuloista ja simppeliä reseptiä, ehkä kirjasta löytyisi.

    VastaaPoista
  18. Yhdellä arvalla mukana! Kiinnostaa tosi paljon raakaruoka-jutut, olisi kiva päästä resepteistä kokkaileen. :) Ps. Sait uuden lukijan, ihana blogi sulla! :)

    VastaaPoista
  19. Yhdellä mukana. Alue on niin vieras mulle, että kyllä kunnon opas vaan tarvitaankin alkuun pääsemiseksi.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
  20. Yhdellä arvalla mukana. Olen kuukauden perehtynyt raakakokkailun ihmeelliseen maailmaan ja kirja tulisi tarpeeseen 😊
    (l33nalamm@gmail.com)

    VastaaPoista
  21. mukana yhdellä arvalla
    marjo66@suomi24.fi

    VastaaPoista
  22. Yhdellä arvalla mukaan ihanaan arvontaan. e1101012@edu.vamk.fi

    VastaaPoista
  23. Kahdella arvalla mukana, jaoin kisan/blogin FB-kamuille! :)
    Kiva ois tuota raakaruokahommaa testata/uskaltautua jotain tekemään.
    (lonkero83@hotmail.com)

    VastaaPoista
  24. Yks arpa :) ile-75@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Olisipa kiva kirja kun raakaruoka kiinnostaa kovasti
    Arvalla mukana
    mirkkulainen(at)luukku.com

    VastaaPoista
  26. kahdella arvalla mukana, tuo kirja tulis kyllä tarpeeseen, kun omat raaka-ruokakokeiluni ovat jääneet kanssa niin yksipuoliseksi, porkkana-varsiselleri-raaste ja itse idätettyjä ituja, joskus olen tehnyt myös sitä elävän ravinnon leipää, jossa liotetaan ja idätetään vehnän ja rukiin jyviä, sitten niistä tehtiin joku "taikina", joka ohuena levynä kuivataan kasvikuivurilla tai uunissa, mutta ei yli 40 asteessa, se oli mielettömän hyvää, mutta melko pitkä projekti idättämisineen ja kuivauksineen.

    VastaaPoista
  27. Raakakokkailu on minulla tuntematon asia joten olisi kiva kokeilla.
    Kahdella arvalla mukana.
    make888@netti.fi

    VastaaPoista
  28. 1 arvalla mukana ja liityimpä mukaan sivuston lukijoihin.:)
    anu.lang@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Kiinnostaa, en ole vielä kokeillut! Yhdellä mukaan.

    Nina
    ippenpippen72@suomi24.fi

    VastaaPoista
  30. 1 arpa :)
    ida.kojo@edu.keuda.fi

    VastaaPoista
  31. Mukana yhdellä arvalla

    tvoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Mukana yhdellä arvalla!
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Yhdellä arvalla mukana.

    johanna.putaansuu(a)nastanakin.com

    VastaaPoista
  34. Tuo kirja olisi kiva saada, joten yhdellä arvalla mukaan kisaan.
    virpi.yv(at)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Yhdellä arvalla mukaan!
    mussaka(at)luukku.com

    VastaaPoista
  36. Mukana yhdellä arvalla.
    wonderwhy@netti.fi

    VastaaPoista
  37. yksi arpa. voisi kokeilla! maison@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Yksi arpa minullekin kiitos. Raakaruoka kiinnostaa, mutta tietämys on vielä aikalailla ohutta...
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista