keskiviikko 8. lokakuuta 2014

5+1: Pue itsesi pidemmäksi

Pieni on kaunista, mutta toisinaan sitä tällainen tanttajaana haluaa näyttää hitusen pidemmältä. Uskoisin että aika moni 160-senttinen kanssasisareni jakaa kaipuuni gasellimaisen pitkiin sääriin ja sensellaisiin pitkien ihmisten ikäviin etuoikeuksiin – vai olenko oikeassa?

Iloksenne ajattelin jakaa muutaman vinkin, joiden avulla voi harrastaa pienimuotoista huijausta elikkä silmänlumetta. En lupaa näilläkään gasellikoipia, mutta on se pienikin lisämitta aina jotain...

Hame, mustat sukkikset ja korkokengät – vau miten pitkä emäntä!

Pahin virhe johon pitkiä sääriä kaipaileva voi sortua, ovat nilkkurit ja muut nilkan linjan katkaisevat kengät. Avokkaat ja pitkät saappaat ovat paras valinta, sillä ne tekevät säären linjasta yhtenäisen – koroilla tietysti. Koroilla kävelyä vihaaville huojennukseksi, että jo muutama sentti vaikuttaa
Löysä lahje, jonka sisään on piilotettu korkea korko ja simsalabim! Kaikki varmaankin ymmärtävät, miksi tämä pidentää jalkoja? Korkojen ei tarvitse olla hääppöisetkään, kun saat jo luotua mielikuvan pidemmästä sinusta.
Tästä syystä mekot ja haalarit helposti pidentävät, sillä laajat yhtenäiset väripinnat huijaavat silmää. Voisiko tässä olla pikkumustan suosion salaisuus?

Esimerkiksi peplum pidentää, koska se nostaa vyötärön linjaa korkeammalle. Myös korkeavyötäröiset farkut luovat saman mielikuvan...

MUTTA:

Jos peplumit ja korkeavyötäröiset farkut kauhistuttavat, häivytä vyötärön paikka kokonaan.

Esimerkiksi löysä, suhteellisen lyhyt mekko ja korkeat korot saavat sinut näyttämään pidemmältä, koska vyötärön kohta ei ole näkyvissä eikä kukaan näe mistä kohtaa koipesi alkavat. Tähän kun vielä yhdistät mustat sukkahousut ja mustat avokkaat, niin voi mahoton mitkä gasellit!
Vältä vartalon linjoja katkaisevia asusteita ja koruja, kuten nilkka- ja rannerenkaita sekä nilkkureita. Sen sijaan pitkät kaulaketjut, korvakorut jne. luovat linjaa pitkittäissuuntaan ja sekä pidentävät että hoikentavat.2 kommenttia:

  1. Kiitti vinkeistä! Pakko ottaa käyttöön näin 155cm pitkänä. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D On pienikin kaunista. Mutta silti gasellikoivet I love <3.

      Poista