sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Mummulassa

Me ollaan mummulassa! Täällä aika aina jotenkin pysähtyy ja päivät kuluvat oikeastaan syöden, ulkoillen ja nukkuen. Ja sitäpä me ollaan tehty plus näytetty superhienoilta mummulavetimissä.

Bringing sexy back ja sillee...
 Niin siitä nukkumisesta – meikähän on täällä vedellyt monen tunnin päiväunia. Tosin näytän edelleen riihen seinästä reväistyltä yöherätysten vuoksi, mutta sellaista se elämä välillä on ja kävimmehän me vähän juhlimassakin vanhassa kotikaupungissa, sekin vie oman veronsa.

Pikkukaupungissa on muuten aivan ihanaa yhteisöllisyyttä. Jos vaikkapa näkee vanhoja yläastekavereita, jotka on tavannut viimeksi silloin 15 vuotta sitten, niin juttu luistaa mainiosti ja yhteishenki on edelleen tallella. Tietysti tuo "kaikki tuntee kaikki" voi olla myös rasite, mutta silloin tällöin vanhoilla kulmilla käyvänä on aivan mahtavaa törmätä tuttuihin.

Eilen syötiin bulled porkia ja oltiin ähkyssä. Naminom. Mun sokerivehnätön on muuten ollut aikamoisella tauolla, tai siis repsahduksia (etenkin tarkoituksellisia sellaisia) on ollut moooonta. Niistä lisää myöhemmin ehkäpä.
Mummulaan on muuten aika pitkä matka (noin kahdeksan tuntia autossa ruokataukoineen sun muineen) ja pikkumiehelle se on kyllä aika raskas taival. Voi olla että tulevaisuudessa matkaamme lentokoneella enemmän kuin autolla tai sitten on siirryttävä yöautoiluun.

Hei muuuumit! Meillä koko perhe tykkää muumeista ja olen vähän etsinyt Tukkikselle tuollaista sinistä muumipeikkoa, mutta isona versiona. Veljelläni oli sellainen pienenä ja se on aika cool – niitä ei varmaan valmisteta enää?
Toivottavasti teilläkin on ollut rauhaista eloa ja hyvää ruokaa tarjolla riittämiin, etenkin näin naistenpäivän kunniaksi ;).

Ihanaa naistenpäivää ja rauhallista sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Teillähän on ollut mukava mummula-reissu, eikö ne aina ole! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Nyt ollaan jo kotosalla ja heti olisi siivousta ja ruoanlaittoa tiedossa :D.

   Poista
 2. Kurjaa että mummula on noin kaukana. Nimimerkillä molempiin mummuloihin vartin ajomatka... Tosin vastapainona on sitten se kotiseudun kaikki tuntee -ilmiö, mutta mummojen tuoma apu kyllä korvaa sen monin verroin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Mummulareissut ovatkin meille aika juhlaa, koska mummu on innokas Tukkis-vahti ja meille jää esimerkiksi kahden keskistä aikaa + saadaan nukkua ym. ihanaa.

   Onneksi mummu vierailee meillä aika usein ja menopelit kulkee kumpaankin suuntaan. <3

   Poista