lauantai 22. helmikuuta 2014

Oodi a-linjaiselle hamoselle

Suosikkivaatteeni kaikista maailman vaatteista on ehdottomasti a-linjainen hamonen. Yleensä tähän aikaan vuodesta olen suunnannut katseeni kauppojen uutuusvalikoimiin ja valikoinut sieltä itselleni hamosen jos toisenkin.



Tänä keväänä ei ole toivettakaan siitä, että voisin käyttää suosikkihameitani. Okei, okei – onhan se todellakin sen arvoista ja olisin aivan valtavan murheissani mikäli niihin mahtuisin, mutta silti koen pienen pistoksen kun katson vaatekaappiini ja kevään muotitarjontaan.


A-linjan hamonen korkoihin yhdistettynä pelastaa asukriisin kuin asukriisin ja kertaakaan en ole niissä tuntenut oloani huonoksi. Suorat hameet ja mekot eivät ole tippaakaan sama asia, itse asiassa ne ovat legginsien lisäksi ainoa vaate, johon tällä hetkellä mahdun ja alan olla hitusen korviani myöten täynnä kyseisiä vaatteita. :D

Laskettu aika on toukokuussa ja toivoisin ehkä jo kesäkuussa mahtuvani suosikkivaatteisiini – voisikohan moinen olla mahdollista? Kesäkuun lopussa? Heinäkuussa? Tammikuussa 2015? ;D

Liehuvien helmojen rakkautta jo vuodesta 1986. 
Liehuvien helmojen kaipuu on yksi merkki siitä, että raskaus on jo pitkällä, olo hitusen tukava ja tukeva ja vauvaakin ikävä. Hassua miten pientä ihmistä voi kaivata, vaikka sehän on ihan tuossa noin – koko ajan mukana <3.

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti