sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Voita 50 euron lahjakortti Taloon!


Keväällä on mukava laittaa kotia uusiksi! Meillä suht vasta muuttaneilla on ostoslistalla kaikkea mahdollista aina ruohonleikkureista painepesureihin ja kevätverhoihin, mutta uskoisin että tekin siellä ruudun takana olette aikeissa hankkia jotain tulevaan kesään.

Ilokseni sain arvottavaksi teille lukijoille 50 euron lahjakortin Taloon.com-rautakauppaan. Skrollaahan alas, niin kerron vähän enemmän.




Osallistu arvontaan ja voita 50 euron lahjakortti Taloon.com-verkkokauppaan!


1. Tykkää Rakkaudella, Hannele -blogista Facebookissa joko täällä tai tuon oikealla näkyvän Facebook-ikkunan kautta. Näin olet oikeutettu yhteen arpaan. 

2. Toisen arvan saat, jos jaat kilpailun Facebook-kavereidesi kesken. Ilmoita kommenttiboksissa mikäli olet oikeutettu toiseen arpaan. Muista jättää kommenttiin myös esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut mahdollisen voiton osuessa kohdalle!

Arvonta ratkeaa 15.4.2015, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti (lahjakortti käytettävä viimeistään 15.5.2015, eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi). Voitosta ilmoitetaan joko sähköpostitse ja/ tai Facebookin kautta. Voittaja on velvollinen seuraamaan antamaansa sähköpostia tai Facebookin Inbox-viestejään arvonnan päättymisen jälkeen.

Taloon.com on rautakauppa netistä ja löydät sieltä muun muassa kauniit tapetit, puutarhaunelmia, järjestystä eteiseen ja vaatekaappiin, sekä tietysti keväisiä tekstiilejä

Onnea arvontaan!










19 kommenttia:

  1. Hölmöä, että arvontaan voi osallistua vain, jos on facebook. Olen blogisi pitkäaikainen lukija mutta en vain ole facebookissa. Kaikki ei siitä tykkää.
    Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, toivottavasti pian tulee kilpailu johon sinäkin voit osallistua :(. Kiitos palautteesta ja mukavaa pääsiäistä sinnekin!

      Poista
  2. Minäkään en ole facessa, joten ei onnistu! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :( Toivottavasti saadaan uusi arvonta kehiin pian!

      Poista
  3. 1 arpa
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Höh, mäkin olen lueskellut naimisiinmenojutuista alkaen mutta fb:n haluan pyhittää blogihommien ulkopuolelle enkä seuraile siellä mitään blogeja koska ne eivät mielestäni sinne kuulu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh. Jokaisella on tietysti oikeus omaan linjaansa. Toivottavasti tulee pian uusia arvontoja tänne blogin puolelle, joihin sinäkin voit osallistua.

      Mukavaa pääsiäistä!

      Poista
  5. yhdellä arvalla mukana!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Yhdellä mukana!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Yhdellä mukana!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Yhdellä arvalla mukana!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Yhdellä arvalla mukana!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Mukana yhdellä arvalla (meillä on yli puolen vuoden remppa loppumaisillaan ja remppabudjetti ylitetty jo tuhansilla euroilla...) :)
    taru(a)akela.fi

    VastaaPoista
  11. Kahdella arvalla mukana.
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  12. Yhdellä arvalla mukana.
    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista