torstai 30. huhtikuuta 2015

My Favourite Blogs

Kun Blogilista lopettaa toimintansa 1. päivä kesäkuuta, voi minuakin seurata parhaiten Bloglovinissa tai Facebookissa.

Karsastin Bloglovinia aika pitkään, vaikka se on todella kätevä työkalu blogien seuraamiseen. Sieltä olen löytänyt myös monia ulkomaisia suosikkeja, joita tuskin kotimaiselta Blogilistalta olisi koskaan löytynyt. Blogilistassa oli mooooonta hyvää puolta, mutta sieltä oli hyvin vaikeaa löytää uusia suosikkeja – esimerkiksi top-listoilla keikkuivat aina ne samat blogit. Bloglovinissa uuden luettavan penkominen onnistuu hyvin helposti, joten jos yhtään tykkäät blogeja lueskella, niin suosittelen palvelua lämpimästi.

Ajattelin vinkkailla myös teille mun suosikkejani, joita käyn aina silloin tällöin vilkuilemassa.

Wendy's Lookbook

Olen tainnut joskus aikaisemminkin kirjoittaa ihanan Wendyn blogista, mutta se on sen verran upea, että vinkkaan siitä uudemman kerran. Asukuvat ovat omaa luokkaansa, mutta sen lisäksi Wendy ja miehensä "Mysteerimies" tekevät erittäin laadukkaita videoita ja pienoiselokuvia Youtube-kanavalleen.

Erityisesti me pienikokoiset naiset saamme Wendyn tyylistä hyvin vinkkiä – olkoonkin että Wendy käyttää asuihinsa aika hippasen paljon enemmän rahaa kuin esim. meikäläinen, eikä hänellä ole tarvetta loskasään asuihin, mutta kuitenkin. Inspiraatioksi ja ihastukseksi suosittelen tätä blogia teille kaikille.


A Beautiful Mess

Blogi, jossa on about triljoona ihanaa diy-ideaa! Väriä, elämäniloa ja meininkiä. Näistä daameista saa ottaa mallia ja jaossa on vinkkejä esimerkiksi edulliseen sisustukseen. Mää tykkään hulluna. 
"Jalkapallovaimo" Caroline Berg Eriksen kirjoittaa arjestaan pienen lapsen kanssa, kuntoilee ja kaunistuu. Minusta on hauska seurata hänen elämäänsä, koska vaikka siinä on jotain samaa kuin omassani (esim. pikkuinen jälkeläinen) elämäntyyli on kuin suoraan täydellisistä naisista :D.

Herttainen Caroline on osallistunut mm. Norjan Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun ja on omassa maassaan julkimo, jonka elämää seurataan tiuhaan. Hän on saanut aika paljon myös kritiikkiä niskaansa erityisesti synnytyksen jälkeen julkaisemastaan kuvasta, jossa hän esitteli supernopeasti palautunutta kroppaansa.

Kuva: Flare.com

Cupcakes and Cashmere

Cupcakes and Cashmere -blogi on niin monipuolinen, että sieltä löytyy kyllä jokaiselle jotakin aina meikkivinkeistä leivontaan ja sisustukseen. Suloinen Emily Schuman odottelee tällä hetkellä perheenlisäystä, joten blogissa on asiaa myös raskaudesta ja elämästä pienten lasten kanssa.

Cath in the City


Cath in the City -blogiin ihastuin pääasiassa kauniiden kuvien vuoksi. Vaikka rakastan kirjoittamista ja lukemista, huomaan blogeissa entistä enemmän keskittyväni kuviin.

Mitkä ovat teidän suosikkilukemistoa ja miten valikoitte blogeja lukulistoillenne? Ovatko kuvat pääosassa, vinkit vai ehkäpä sittenkin se teksti?

Ihanaa vappuaattoa kaikille! Mun pitää ryhtyä munkkihommiin (ja kyllä, niin pelkään edelleen sitä kuumaa rasvaa apua...)

2 kommenttia:

  1. Pari samaa, kuin itse seuraan. Sain myös lisää luettavaa kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit uusia tyyppejä listallesi :)

      Poista