lauantai 11. huhtikuuta 2015

Siskot

Sisko ja sen pikkusisko. Mummulavierailulla päätimme tehdä Helenan kanssa Sister-tagin alle videomateriaalia, joka on muuten aika hemmetin paljastavaa katsottavaa allekirjoittaneelle – mulla on tosi paljon ärsyttäviä maneereja! :D Miten ihmeessä olen elänyt kaiken tän tukanpöyhinnän kanssa koko elämäni, voi hyvänen aika sentään (ja kaiken lisäksi mun tukka on ihan takussa! Oishan sen tietysti voinut vaikka kammata :D).

Tagitettyjen videoiden ideana on että kaikki vastaavat samoihin kysymyksiin, meillä on kysymykset englanniksi ja pikkupräntillä edessämme, joten siksi niiden lukeminen näyttää olevan niin haastavaa. 

Bongatkaahan myös meidän keskeltä maailman hienoimmat pienet pahvilinnut, jotka Helena ja Tommi ovat tehneet pikkuihmisinä – äitini sisustusaarteita. 


Helenan blogin löydätte muuten täältä, sieltä löytyy paljon lisää videoita muun muassa Thaimaan lomalta, josta siskoni just palasi. Meikäläinen on valvonut koko viime vuoden, Helena löhöillyt ihanasti rannalla pari viikkoa – oiskohan kohta mun vuoro nukkua? :D

Aivan mielettömän kaunis ilma tuolla ulkona, me täällä suunnittelemme kovasti terassin laittamista ja pihatöiden aloittelua. 

Nautinnollista lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana video! Ihanat kauniit siskokset :)

  VastaaPoista
 2. Voi että kun ootte kauniita molemmat!!

  VastaaPoista
 3. Te ootte IHANIA!!! Ja miten on riittäny kummallekin noin paljon kauneutta? Tehkää enemmän videoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanasti sanottu! :) Kuule kyllä tässä varmaan pitää enemmän tehdä videoita, näiden teko on aika vitsikästä puuhaa!

   Poista