maanantai 17. elokuuta 2015

5+1: Oma talous

Elo- ja tammikuulla ei näin äkkiseltään ajatellen ole mitään yhteistä, mutta mielestäni ne ovat kumpikin niin sanottuja ryhtiliikekuukausia – alkava arki tuo mukanaan laihdutuskuurit, suursiivoukset ja muut pysyviin elämänmuutoksiin tähtäävät kurimukset.Mitäs jos et tänä vuonna aloittaisikaan sitä iänikuista laihdutuskuuriasi alusta, vaan vaihtaisit kohdetta? Jos et ole kaikkien näiden vuosien aikana saanut laihdutettua sitä iänikuista viittä kiloa, niin on kaiketi palkitsevampaa kokeilla jotain muuta laiharia tällä kertaa, vai mitä? 

Ehdotukseni on oman talouden seurantakuuri. Olen kirjoittanut 5+1-sarjaan useamman oma talous -aiheisen jutun, ehkäpä niistä olisi inspiraatioksi ryhtiliikkeen aloittamiseen? Näin entisen tuhlaajan näkökulmasta on nimittäin aivan äärettömän palkitsevaa, kun saa talouden tasapainoon ja elämä on todella paljon onnellisempaa, kun ei tarvitse murehtia laskuja ja budjettia jatkuvasti. 

Oma talous kuntoon!

Parhaat palvelukset lompakollesi

Miten löydän unelmieni työpaikan?

Ajatuksia, jotka voivat pelastaa taloutesi

Miten varautua taloudellisesti perheenlisäykseen?


Ihanaa alkavaa viikkoa! Toivottavasti siellä ruudun toisellakin puolella on hyvä fiilis aikaisesta aamusta ja muusta perseilystä huolimatta ;). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti