sunnuntai 9. elokuuta 2015

Instagramin kuulumisia

Rouva Instagram tässä taas hei! On se vaan niin kätevä, näin ainakin bloggaajan näkökulmasta :). En oikein jaksa koskaan raahata järjestelmäkameraa mukana, joten kuvasome toimii kohdallani erinomaisesti.

Sain unohtuneet aurinkolasit takaisin ja heti tuli helle, mun ansiota siis ;) // Pikkumies ja maailman jännin leikkipaikka <3 // Tunnelmia viimeiseltä "loma-aamulta", kun poju oli nukkumassa ja äiti sai datailla rauhassa // Tein mansikkakkua miehelle, koska synttärit! Hyvävaimo-palkinto lunastettu. 
Arki on muuttunut yllättävän vähän näin ensimmäisen työviikon jälkeen. Olen tosi väsynyt aina iltaisin ja sitten kuitenkin haluan viettää pojun kanssa aikaa, koska en näe häntä päivällä ja nukkumaanmenoaika on jo seitsemältä. Työpäivät kuitenkin kuluvat vauhdilla ja viikonloppu tulee nopsaa, joten meno meillä kotona on melko samanlaista kuin ennenkin – äiti käy vain vähän useammin "omilla asioilla".

Saimme tosiaan pitää pojun kotihoidossa sittenkin, koska järjestelimme työvuoroja uusiksi – aivan käsittämättömän ihana juttu! Hoidon aloittaminen olisi tullut kohdallamme liian aikaisin, Tukkis tuntuu vielä niin pieneltä eikä esimerkiksi kävele koko ajan tai syö itse. Ei ole kiva viedä tarhaan tyyppiä, joka ei vielä osaa kunnolla ilmaista itseään.

Siskot olivat kylässä, ihan mahtavaa! Etsi kuvasta kadonnut pikkusisko ;) // Riikka Pulkkinen on ollut lukulistalla nyt, tykkään <3 // Laitoin tuoreen pionin kylppäriin, näytti tosi kauniilta – ja sitten mies osti uutta saippuaa... MIEHET X) // Leivoin skonsseja aamulla Olivian ruokakirjan ohjeella, namskis. 
Jokos siellä ruudun puolella on arki alkanut ja miten on mennyt? Nyt on vielä ihan ookoo herätä, kun aurinko paistaa ja on valoisaa – saapas nähdä, miten parin kuukauden päästä sujuu ;).

Instagramissa minua voi seurata täällä, jos haluatte tietää kuulumisista enemmän.

6 kommenttia:

 1. Täälläkin on palailtu arkeen eli juurikin siihen päiväkotielämään näin open näkökulmasta ;) Yllättävän kivuttomasti on mennyt, ja pieniä "asiakkaita" olikin jo ikävä. Hienoa kuitenkin, että teidän pikkuinen saa nauttia vielä kotielämästä!

  Valoisat aamut tosiaan auttavat asiaa, ja nämä kauniit lämpimät päivät. Toivottavasti näitä riittää vielä pitkälle syksyyn :)

  Mukavaa uutta viikkoa!

  Salla / http://happy-heels.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ihania asiakkaita varmasti tuleekin ikävä! Olin kerran harjoittelussa päiväkodissa ja se oli kyllä tosi ihanaa (vaikkakin ihan superraskasta, hatunnosto sulle!).

   Ihanaa uutta viikkoa myös sinne :).

   Poista
 2. Moi! Mun huomion kiinnitti nukkumaanmenoaika klo 19...? Kuulostaa ihanalta, voiko se olla mahdollistakaan? Voitko paljastaa mihin aikaan poika nukkuu päikkärit ja milloin herää yöuniltaan? Meillä samanikäinen tyttö nukahtaa joka ilta tasan kymmeneltä, jonka jälkeen alkaa vasta äidin kotitöiden aika ja lopputuloksena äiti on somessa...noh... klo yhdeltä yöllä. Kateus! Nukkuiko tukki koko yön siitä seiskasta eteenpäin? My&mini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autocorrect... siis nukkuuko tukkis

   Poista
  2. No voi ei, eihän sulle jää omaa aikaa ollenkaan? :( Jokainen lapsihan on yksilö ja voi olla että tuo on ihan Tukkiksen oma ominaisuus, mutta tässä hieman meidän päiväkaarta, jos auttaa:

   - Päiväunille noin kello 11 (lounas joko ennen sitä tai heräämisen jälkeen vähän tilanteen mukaan, Tukkis herää yleensä noin 07:00, mutta väsymyksen aste vaihtelee päivittäin).
   - Herää yleensä viimeistään 13:30, jolloin saa vähän välipalaa tai sitten lounaan vähän päivästä riippuen.
   - Leikkimään + pihaleikit etenkin väsyttää tehokkaasti ;)
   - Päivällinen noin kello 16–17
   - Yöunille aina samalla kaavalla: ensin iltapuuro, sitten kylpy, pyjama päälle ja unimaito sänkyyn + tutti. Yleensä nukahtaa sinne itsekseen viimeistään kello kahdeksan.

   Nukuttaminen ei todellakaan ole aina ollut meillä kovin helppoa, mutta nykyään kun en enää imetä, niin poika nukahtaa tyytyväisenä tuon maitopullon kanssa. Joo, tiedän – hampaiden pesun jälkeen ei saisi enää antaa maitoa (ai niin, hampaat pestään myös kylvyn yhteydessä), mutta en nyt ole raaskinut häntä ihan vielä siitä rakkaasta maitopullosta vierottaa. Ja nukkuu kuin tukki sinne aamuun, välillä tosin on heräillyt öisin ja nyt ainakin syyllinen oli mikäs muukaan kuin korvatulehdus :(. Sai sen maailman huomaamattomimman flunssan yhteydessä, ei hoksattu edes epäillä korvia!

   Kotityöt hoidan muuten yleensä joko Tukkiksen päikkäreiden aikaan tai sitten hänen ollessaan hereillä. Teen pikasiivouksen ja Tukkis häärää omiaan siinä vieressä (tai sitten kiukuttelee ja roikkuu äidissä kiinni, jolloin siivous voi vähän jäädä – sitä hommaahan ehtii tekemään vaikka aina...). Toivottavasti säkin pystyisit rauhoittamaan itsellesi illat, koska tuollainen on varmasti raskasta, jos ei saa itse tarpeeksi lepoa. <3

   Tsemppiä sinne! Kyllä se siitä varmasti suttaantuu :).

   Poista
 3. Voi tuntuu niin kaukaiselta tuo aika, kun itse olin juuri aloittanut työt ja lapsi oli vielä kotihoidossa. Eikä siitä edes ole ajallisesti vuosia, työelämä vain tekee niin nopeasti tehtävänsä. Ja vähälle on jäänyt nämä blogikommentoinnitkin ja lukemiset sittemmin, mutta tänään on aikaa plärätä kun kuume kaatoi sänkyyn.
  Hienoa, että saitte työvuorot järjestettyä teille parhain päin. Voin kertoa, että päiväkotiarkikin on kivaa sitten kun äiti ja lapsi ovat molemmat siihen valmiita (ja kun sen päivähoitopaikan lopulta saa läheltä kotia, mikä ei lainkaan itsestäänselvyys Helsingissä). Tuo saippuakommentti kirvoitti hyvät naurut:D:D:D Tuli ihan mieleen lapsuudenkoti ja isäni viirit, jotka aina löysivät tiensä äidin kauniiden asetelmien ja kukkavaasien viereen..Aurinkoista päivää Hannele:)
  http://thebernardandbianca.blogspot.fi

  VastaaPoista