maanantai 28. heinäkuuta 2014

Ruusuinen arki

Kotona jälleen, huhheijaa tuota matkantekoa!

Aivan ihanaa olla kotona, vaikka paikat ovatkin tällä hetkellä täynnä matkalaukkuja ja likapyykkiä. Se on hassua miten aina loman jälkeen on aivan ihanaa palata taas niihin rutiineihin: siivota koti kunnolla, laittaa tavallista kotiruokaa herkkujen sijaan (meillä lautaselle ladottiin savukalakeittoa) ja istua iltaa ihan vain telkkaria töllötellen.

 Nappasini Pohjanmaalta mukaan muutaman leikkoruusun, jotka ovat näin helsinkiläisen silmiin aivan naurettavan edullisia – 2 euroa kappale? Kohta tosin saankin kukkia myös omasta puutarhasta ja tarkoituksena onkin istuttaa sinne ruusuja – saapas nähdä miten tämän multarähmäkäpälän käy, ei ole vihreetä peukkua kuulkaas suotu tälle emännälle sitten yhtään.


Arkeen paluuta juhlistaa muuten vielä yksi aivan mieletön seikka – blogini on saanut ennätysyleisön ja noussut Blogilistan kuumimmaksi blogiksi? Mitäs, mitäs! Ihan mieletöntä ja iso kiitos teille lukijoille – muistakaahan kertoa postaustoiveita ja kysymyksiä ja mitä vain mieleenne juolahtaa.


4 kommenttia:

 1. Onnittelut Blogilistan kärkisijoituksesta. Sitä kautta tänne tulin ja kovasti ihastuin blogisi seesteiseen tunnelmaan.
  Menestystä myös jatkossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipari! On kyllä ihan uskomattoman huikeaa <3. :) Enpäs olisi uskonut moista näkeväni ikinä koskaan, hehee!

   Poista
 2. Toi on niin totta, että kun lomalta palaa kotiin niin se arki on niin monin verroin mielekkäämpää :) Me vietettiin juuri viikko mökillä ja kotiinpaluu oli kaikkea muuta kun arkinen, koko omaisuus äkkiä parissa päivässä laatikoihin. Huomenna saadaan avaimet uuteen kotiin. En malta!!! :) Sitten jonain päivänä minäkin tahdon oman pihan ja puutarhan, tosin en tiedä mitä sinne voisin istuttaa kun tieto-taitoni on luokkaa olematon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh! Onnea uuteen kotiin :). Muuttaminen on yhtä aika aivan yhtä helekkaria ja ihan mahdottoman huikeaa – en malta odottaa myöskään, että saamme avaimet uuteen kotiin ja pääsen saapastelemaan tyhjiin huoneisiin <3.

   Ja kuules ehdottomasti munkin puutarhatietämykseni on aika olematonta, toivottavasti sitä oppii eikä vain ja ainoastaan kantapään kautta XD

   Poista