keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Rikkaruohoilla hehkeäksi

Lähipiirissäni on ollut pientä väsymysongelmaa ja kroppaa on testattu aina kilpirauhaskokeista ihan vain unihygienian maksimointiin. Yllättäen ongelma talttui vanhalla kunnon kaverilla – vihersmoothiella. 

Siksipä itsekin tein tänään pikaiset, jotta sitä jaksaisi paremmin. Olen muuten huomannut että lehtivihreä vaikuttaa myös ihon kuntoon ja sitä näyttääkin jotenkin raikkaammalta – olo on vetreä, katse virkeämpi ja kasvot heleämmät. 

Tuunasin lehtivihreällä myös näitä neljää kaunotarta. Näyttivät niin yksinäisiltä vaasissa, että nappasin koiraa lenkittäessä mukaan ihan vain rikkaruohoja...




Tänään luvassa on muun muassa pientä shoppailukierrosta Tukka-pojan tulevan kummitädin kanssa – ristiäisiin pitäisi löytää vaatetta niin minulle kuin Tukkiksellekin. Niin ja käydäänhän me moikkaamassa pappiakin! En ole laittanut vielä tikkua ristiin ristiäisten eteen, vaikka niihin on enää yhdeksän päivää... Ääks.

Oisko vinkkejä ristiäisten järjestämiseen? Mikä toimi, mikä ei?

Pus. 



2 kommenttia:

  1. Joko teillä on nimi valmiina? :) Mulla on la joulukuussa ja nyt jo kauhea stressi nimestä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se tärkein onneksi on valittu! :) Siinä olikin järjetön pohtiminen, nimen antaminen on aikamoinen haaste ja kunniatehtävä...

      Poista