sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Shoppailuvinkki: Michael Kors -60 prosenttia

Kesän alennusmyynneistä tulee usein hamstrattua kesävaatteita, mutta todellisuudessa katse kannattaisi kiinnittää koko vuoden käytössä oleviin, laadukkaisiin käyttövaatteisiin.

Alennusmyyntisivustoista suosikkini on The Outnet, josta voi bongata ympäri vuoden edullisesti ajattomia vaatekaapin peruspilareita. Tällä kertaa erityishuomiota sai Michael Korsin –60 prosentin alennusmyynti.Tory Burchin laukut ja Michael Korsin kengät, neule ja housut kaikki The Outnet.com-sivustolta
Loman jälkeen töihin on erityisen mukava ostaa "uudet kouluvaatteet" – lapsena se oli arjen alkamisen kohokohta. Itsehän saapastelen töihin vasta pitkän ajan päästä, mutta jos suuntaisin toimistolle nyt nappaisin tästä valikoimasta mukaan ainakin tuon Michael Korsin neuleen ja Tory Burchin leopardiprinttisen nahkalaukun.

Mikä muuten on teidän suosikkinne shoppailusivustoista? Vinkit jakoon!
2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä vinkistä! Kyseinen sivusto olikin minulle uusi. Mä tilasin tänään finnish design shopista kaksi terassituolia, kun koko valikoimasta saa -10% koodilla EXTRA10. Terassin kalustus on edennyt hitaasti, mutta onpahan ensi kesäksi valmista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Kiitos tästä vinkistä. Meillähän on nyt uuden kodin sisustus tekeillä, joten taidankin suunnata seuraavaksi tuonne ;).

      Poista