sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Mansikka-avokado-salaatti

Mansikoita salaatissa? Tällainen junttieinari oli ensin ihan ihmeissään, mutta kokeilin ja kappas vallan – aivan älyttömän hyvää! Suosittelen lämpimästi joko ihan sellaisenaan tai vaikkapa lisukkeena.

Mansikka-avokado-salaatti

Pinaattia
Salaatinlehtiä
Avokadoa
Kotimaisia mansikoita
Kurpitsansiemeniä
Balsamicosiirappia


Ruokaisampaan herkkuun sopii esimerkiksi pestopasta ja hunajalla maustetut kanafileet. Ohuet fileet paistoin 225 asteessa kypsäksi, meidän uunissamme niissä meni noin vartti.

Uunissa paistetut fileet ovat hyvin simppeli: paketista vuokaan, päälle reippaasti oliiviöljyä ja oman maun mukaan hunajaa, suolaa ja mustapippuria. Nams.


Olettekos te löytäneet yllättävän hyviä makuyhdistelmiä viime aikoina?

<3 Hannele

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Salaatti kiittää :D. Supernamia se kyllä onkin <3.

      Poista
  2. Tämä menee nyt aiheen ohi, mutta käytitkö sitä Belly Bandit -tukivyötä yölläkin..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin – se otetaan pois vain suihkuun ym. menoa varten :). Sitä ei tosin edes huomaa, tai itselläni se oli ainakin mukava päällä – itse asiassa mukavampi kuin olla ilman ainakin aluksi, koska maha oli tosiaan ihan yks tyhjä ja lällyvä ilmapallo :D.

      Poista
  3. Kiitos tästä salaattivinkistä. Mansikasta on moneksi. Söin joku aika sitten taivaallisen hyvän leivän. Siinä oli tummalla leivällä runsaasti kylmäsavulohta, maukasta majoneesia ja - mansikkaa. Voi että oli hyvä makuyhdistelmä, vaikka ei ehkä ihan heti tulisikaan ajatelleeksi niitä kimpassa :)

    VastaaPoista
  4. Olehan hyvä! Ja pitääpäs koettaa tuota sun vinkkiä, kuulostaa superhyvältä :).

    VastaaPoista