torstai 18. syyskuuta 2014

Viikkokatsaus

Pikkiriikkistä viikkokatsausta jälleen – meillä on ollut hulinata, kuten blogihiljaisuudesta arvata saattaa....

Pääasiassahan täällä on rempattu ja tuunattu kotia, minkä vuoksi olemme olleet koko perhe aikasta väsynyttä sakkia. Kirjaimellisesti aamulla aloitettu ja illalla lopetettu, en käsitä mihin aika vain menee – edes syömään ei ehdi kunnolla, yleensä olemme tehneet lämpimän ruoan illalla Tukkiksen mentyä nukkumaan ja sitten väsyneinä raahautuneet petiin.

Mutta. On sitä vähän ehditty muutakin. Esim. ihana ja Pariisista palaillut maailmanmatkaaja Helena kävi meillä pikavisiitillä ja käväisimme shoppaamassa Tukkikselle jos jonkinmoista (ja äidillekin vähän_jotain_tärkeää_kuten_koruja) Sellossa. En ole aikaisemmin siellä pahemmin oleillut, mutta kauppakattaus vaikutti melkoisen monipuoliselta ja tokihan sinne suuntaamme uudemmankin kerran.

Nukanakkia selvästi nolotti tällaiset selfiet. 
 Nyt kun Tukkis on kasvanut hieman isommaksi, on vaatevalikoima laajentunut ja ai että mää en kestä miten söpöjä juttuja on tarjolla. Rentojen röllöttelyvaatteiden lisäksi ostin pojulle kunnon trendifarkut, farkkupaidan ja muun muassa nämä ihanat nallepeppupöksyt, jotka toki menevät siihen röllötelykategoriaan.


Kynttilät on mun ehdoton suosikkijuttu ja näin syysiltojen pimetessä niitä pääseekin polttelemaan oikein urakalla – ihanaa. K-Raudasta löytyi yllättävän paljon kauniita lyhtyjä ja lasisomisteita edullisesti, nämäkin kaunokaiset vain 13 euroa kappale? Mies osti tärkeitä tylsiä maalipurkkeja, Hanettaja shoppasi sitten nämä kaikki oleelliset jutut ;).


Tukka-pojallekin kuuluu hyvää, kiitos kysymästä. Kiinteät maistuu niin että naurattaa ja itku pääsee, jos lusikka ei tule suuhun toivottua tahtia – on tainnut poika tulla äitiinsä näissä syömähommissa. Nyt olemme jo makustelleet perunaa, porkkanaa, päärynää ja omenaa (josta tuli vatsaväänteitä) – makukavalkadi on siis kasvanut nopeammin kuin aluksi ajattelin, koska ruoka näyttää olevan varsinainen intohimo. Unille meno on helpottunut huomattavasti ja poika kujertaa onnellisena, kun masu on täynnä.

Äidin toukka otti päikkärit. 
Mites siellä ruudun toisella puolen on viikko sujunut? Toivottavasti hieman rauhallisemmin kuin täällä.

Puspus.2 kommenttia:

  1. Meilläkin ollut hirveä hoppuilu joka suuntaan ja onneksi viikonloppu edessä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Uroo menee huomenna töihin ja jään pitkästä aikaa kaksin pojun kanssa. Väsymysmaksimuskrooh. Ihanata viikonloppua sinne kuitenkin <3.

      Poista