sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Astialissut

Voi Arabia, minkä teit. Juuri kun olin päättänyt että meillä on (todellakin) aivan riittämiin kahvikuppeja, niin aiettä – aivan mielettömän ihania nämä uudet Iltalaulu-kupit. Tosin nämähän ovat kai teekuppeja, mutmut...

Ärh.

Kuva: Arabia
Meidän perheessä kaikki naiset ovat toden totta melkoisia astiafriikkejä – esimerkiksi isosiskoni Heidi kuljettaa kupit ja kipot asuinmaahansa Englantiin täältä Suomesta ja mies nurisee (ehkä ihan syystä?) sitä, että lautaset ja lasit on kuljetettava lentokoneessa, kun niitä saa Englannistakin. 

"They are PLATES, we have them in England you know?"

Kuva: Arabia
Omalla kohdallani friikkeily ulottuu myös vaatteisiin ja petitekstiileihin – aivan ihania juttuja molemmat. Voisin ostaa kumpiakin kaapit täyteen ja silti haluaisin lisää, harmi että on välillä pidettävä pää kylmänä.

Niin ja lyhdyt. MÄ PIDÄN lyhdyistä <3.

Onneksi alakerrassa on edelleen käyttöään odotteleva askarteluhuone, josta on tarkoitus tehdä jossain vaiheessa koko perheen pukeutumishuone, kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa uusille petivaatteille ja keittiökaapeissakin on vielä tilaa vaikka kuinka. Mehän ihan oikeasti tarvitsemme mm. uudet aterimet ja täydennystä kahvikalustoon (sokerikko ja kermakko esimerkiksi puuttuvat).

Ensin on tosin osteltava kaikkea tylsää, kuten ilmalämpöpumppu ja kottikärryt (buu).

Kuva: Arabia
Nyt mä lähden kuulkaas sunnuntai-aamun saunaan, oi ihanuutta. Nauttikaahan tekin aamustanne siellä ja tehkää tänään jotain kivaa.
1 kommentti:

  1. Ihania astioita, mulla on ainainen astiakuume! Nyt fanitan kristallipurnukoita ja -puteleita, joita hamuan kirppareilta. Myös vanhat arabian astiat vetää puoleensa. Vaatteet tilaan mieluiten netistä, mutta kippoja ja kuppeja pitää päästä paikan päälle hypistelemään :)

    VastaaPoista