perjantai 5. syyskuuta 2014

Viikon kuulumisia

Kuvitelkaas, jo viikko uudessa kodissa! Meillä on maalausurakat käynnissä, eilen sain kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen kuntoon (vaikka kylppäriin on tulossa pientä tuunausta, sitä odotellessa). Kodinhoitohuoneeseen tuotiin myös oikea kotiäidin märkä päiväuni: LG:n kuivausrumpu ja pesukone, joihin mahtuu järjetön määrä pyykkiä ja ihanaiset vielä laulavat, kun ovat saaneet työnsä päätökseen – tykkään! :D

Huoneissa on vielä paljon tehtävää, sillä maalausurakka hidastaa kotiutumista – onneksi keittiö on jo kunnossa, näissä maisemissa bloggailen tälläkin hetkellä.


Myös bussimatkailua on kokeiltu, on ne uudet reitit vaan jänskiä... En tunne uusia kulmia yhtään, ihmeissäni katselin ikkunasta maisemien vaihtumista. Elämme melko lailla maalaismaisemissa tällä hetkellä, mikä on aivan ihanaa vaihtelua keskustan hulinoiden jälkeen.


En malta odottaa että saamme kodin valmiiksi ja pääsen kunnolla kotoilemaan – omenasato odottaa poimijoita (nyt vois heittää parhaat hillo- ja herkkureseptit kehiin), nurmikko kaipaa leikkausta ja kotipuuhien lisäksi kaikki uudet lenkkireitit sun muutkin on vielä testaamatta. Rakastan muutossa sitä vaihetta, kun kaikki on vielä uutta ja tuntematonta – kaikki suosikkipaikat ja hyvät jutut vielä löytämättä!

Takassa paloi jo ensimmäiset pesälliset. 

Ikinä ei voi olla niin kova remppakiire, ettei nyt vähän herkkuja ehdi leipoa ;). 
 Kävimme neuvolassa viime viikolla ja Tukka-poika sai rokotukset. Raukalle nousi kuume yöllä ja äidillä oli hirveä huoli, vaikka tiesinkin mistä lämpö johtui. Toinen oli niin rääpäle ja itku niin sydämeen käyvää, että pahaa teki. Nyt on minimies onneksi jo kunnossa ja riiviöi entiseen tapaansa.


Neuvolatädin mukaan Tukkiksen jäntevyys on puolivuotiaan luokkaa, vaikka poika on vasta 3 kuukautta – urheilijamateriaalia kuulemma ;). Äiti on hyvin pollea ylpeydestä, hehee. Painoa oli tullut mukavasti, nyt mennään jo 6,8 kilossa ja pituutta oli pikkumiehellä 63,5 senttiä – kyllä ne pienetkin vaan kasvaa. <3

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikko! Mä lähden nyt jatkamaan listojen teippaamista, jotta siippa pääsee maalailemaan Tukkiksen huonetta uuteen uskoon. 

Iloa!
2 kommenttia:

  1. Nopea herkkulisuke ompuista on kun paloittelee omput pannulle, paistaa kookosöljyssä ja ripottelee kanelia ja lurauttaa hunajaa päälle <3 herkkuhimoon ihan sellaisenaan tai syksyisenä lisänä pannarin/lettujen kanssa! Onnea uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, tuota pitää kokeilla! Niin ja kiitos myös onnitteluista :)

      Poista