tiistai 24. marraskuuta 2015

5+1 vinkkiä: Täydellisen naisen tyyliniksit

Mikä siinä on että osa naisista näyttää tyylikkäältä vaikka ämpäri päässä?

Ei – itse kuulun meihin ihan tavallisiin talliaisiin, valitettavasti. Eräs ystäväni kuitenkin kuuluu näihin kuuluisiin täydellisiin naisiin, joita tapaa eritoten silloin kun räntää ei sada taivaalta vain ylhäältä alas, vaan ihan joka suunnasta (kyllä, se on mahdollista!) ja itse näytät siltä kuin olisit juuri astunut ulos pesukoneen pikaohjelmasta. 

Tämä täydellisyys ei kuulemma johdu luonnonoikkuilusta, vaan sille on selityksensä. Kaikki on kuulemma vain pintaa ja kuka tahansa pystyy samaan (ainakin jos jaksaa herätä aikaisin aamulla, eli tässä meni jo mun mahkut). Hän paljasti muutamia metkuja, ynnäilin loput kasaan ihan itse.

Kuva: Ted Baker

1. Hoida perusasiat kuntoon

Käy kampaajalla säännöllisesti, mutta käy myös kasvohoidossa, manikyyrissa ja pedikyyrissä. Kun perusasiat ovat kunnossa, sinun ei tarvitse nähdä paljoakaan vaivaa ja näytät huolitellulta.

2. Huolehdi vaatteistasi

Tämän minäkin olisin tiennyt! Täydellinen nainen silittää vaatteensa ja huom. niistä ei löydy lapsen naksujen jämiä tai merkkejä lounaasta.

3. Älä meikkaa liikaa

Tämä kohta tulee itseltäni: liiallinen meikki vanhentaa nuortakin ihmistä, minkä lisäksi se tekee sinusta hieman homssuisen ja tunkkaisen. Myös täydellinen meikittömyys on huono vaihtoehto. 

4. Föönaa hiuksesi joka aamu

Ystäväni tekee näin, mutta tähän minä en pysty – jaa miksikö? Koska väsyttää aamuisin liikaa, mutta voisin ehkä yrittää? Joskus? Tiedän kyllä sen tunteen kampaajareissun jälkeen, kun hiukset on föönattu oikein hyvin, mutta plääh... Taidan olla liian laiska...

5. Luota klassikoihin

Valkoinen kauluspaita raikastaa kasvoja, trenssi tuo ryhtiä ja kiiltävä nahka tuo ylellisyyttä asuun. Klassikot ovat klassikoita syystä, toisaalta sekaan on hyvä heittää muutama villi kortti, jotta homma ei käy liian tylsäksi.

+1 Älä ota itseäsi liian vakavasti


Kuka sanoi että se tuulen tuivertama tukka on kamala? No okei, ehkä se voisi näyttää paremmalta, mutta seksikäs pörrö tais olla muotia tänä syksynä? Ranskalaisethan ovat ikuisuustyylikkäitä ja heidän tukkansa on aina ihan takussa!
 
Tarkoitan siis että liika täydellisyys ei ole tyylikästä, pitää osata ottaa iisisti näissä hommissa - se on iso osa joka naisen karismaa, sanon minä. 

2 kommenttia: