perjantai 27. marraskuuta 2015

Black Fridayn parhaat tarjoukset!

Black Friday näkyy suomalaisissakin verkkokaupoissa vuosi vuodelta enemmän ja siksi keräsin avuksenne muutamia parhaista tarjouksista. Kirjoittelinkin jo eilen Elloksen* myynnistä, joka avautui enakkoon ja vaikutti hyvältä.

Onko teillä aikeita bongailla tarjouksia? Jos, niin listasin vielä muutaman verkkokaupan, jotka osallistuvat kulutusjuhlaan.

Swiss Clinic

Kokeilin aikaisemmin blogissani Swiss Clinicin mesorullaa ja se oli kyllä oikein toimiva tuote! Ihoni kunto oli huomattavasti parempi – tasaisempi ja aknearvet hävisivät. Valitettavasti akne päätti kuitenkin villiintyä uudestaan ja rullaa ei saa käyttää, jos on paljon epäpuhtauksia, joten nyt rulla on saanut olla kaapissa jonkin aikaa.

Swiss Clinicillä oli muutamia tuotteita alennuksessa Black Fridayn kunniaksi: jos siis esimerkiksi pidemmät ripset kiinnostavat, niin nämä tarjoukset ovat sinulle.

Swiss Clinicin tuotteet testissä. 

Forward By Elise Walker:

Luksusmerkkien online-kauppa Elise Walker tarjoaa jopa -80 prosentin alennuksia tuotteista, jotka löydät täältä – mukana suuuuuuri määrä tunnettuja muotimerkkejä. En ole muuten itse koskaan vielä tilannut tuolta mitään, lähinnä vain ihastellut valikoimaa, eli en osaa sanoa yhtään millaisia mahdollisia lisämaksuja ym. tilaukseen tulee – olkaahan siis tarkkoja!


House of Brandon:

Koodilla BLACKFRIDAY saa -20% alennusta jo alennetuista tuotteista. Koodi käy miesten ja naisten ale-osioihin, ja se on voimassa 1.12. asti. Ostoksille pääset täältä*.
Asos:

Brittityttöjen (ja tietty vähän meidän muidenkin) suosikki Asos antaa 20 prosenttia alennusta ymmärtääkseni ihan kaikesta, sivut löydät täältä. 

Asosista olen tilannut itse useita kertoja ja se toimii mielestäni oikein hyvin niin tilauksen kuin palautuksenkin suhteen. Lisäksi valikoima (etenkin juhlamekkojen osalta) on oikein mainio. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti