sunnuntai 22. marraskuuta 2015

JORD WOOD WATCH

Yhteistyössä: JORD

Puukelloistaan tunnettu JORD on hyvin mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Sain blogini kautta valita itselleni yhden malliston tuotteista ja kuvassa näkyvä kaunotar onkin ollut kädessäni melkeinpä joka päivä, vaikka en yleensä pahemmin kelloista välitä.Pidän erikoisesta designista ja kellon värityksestä, joka on lähellä ihoni väriä. JORD-kellot valmistetaan 100 prosenttisesta puusta ja voin kertoa että se on herättänyt huomiota tässä muutaman päivän ajan – kyselyä on tullut niin naisilta kuin miehiltäkin.


Vaikka kello on puuta, se on hyvin kevyt ja mielestäni myös varsin siro ja naisellinen, vaikka valitsinkin hieman paksumman mallin. Kuvassa näkyvä kello on Sidney-sarjan Maple & Rose Gold, eli vaahteraa ja ruusukultaa.


Voipi olla että miehen ranteeseen Pukki tuo oman puukellon, sen verran tiuhaan hän on kelloani ihastellut. Ostin hänelle syntymäpäivälahjaksi uuden raudan, mutta sen nahkaranneke aiheuttaa jotain kummaa allergiaa ja siksi sitä ei oikein voi käyttää. 

Oletteko te tutustuneet aiemmin puisiin rannekelloihin ja mitäs tykkäätte valinnastani?

Wooden Watches For Sale

12 kommenttia:

 1. Vau! Mä olen törmännyt aiemmin puisiin silmälasien pokiin mutta kellosta en ollut kuullutkaan. Itsekään en ole kelloihminen mutta tuo alkoi kyllä kiinnostamaan.

  VastaaPoista
 2. Hurja sääli, että noilla on luurankokelloja vaan miehille. Puinen naisille suunniteltu (taino sais se olla miehillekin suunniteltu jos se vaan olis siro :D ) luurankokello ois kyllä meinaan melko ihanuus kaikin puolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hoksivat jossain vaiheessa sellaisen ottaa mallistoon, voisithan vihjata? ;)

   Poista
 3. Ihana! Katselin tuota kelloa miehelleni isänpäivälahjaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä ukko ainakin kovasti kuolaa näiden perään :)

   Poista
 4. Onpa kyllä niin upeat kuvat! Eksyin blogiisi vasta äsken, mutta jään ehdottomasti seurailemaan :) Kivan oloinen blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, tosi kiva saada sinut lukijaksi! Tervetuloa joukkoon :). Käynpäs kurkkaamassa myös sinun blogisi puolelle.

   :)

   Poista