lauantai 30. toukokuuta 2015

Follow My Blog!

Blogilista lopettaa 1.6. ja koska tännekin aika suuri osa liikenteestä tulee Blogilistan kautta, ajattelin vinkkailla teille muita tahoja, joiden kautta voitte seurata jatkossa meikäläisen juttuja (ja toivottavasti teettekin niin, te lukijat olette tämän homman ehdoton suola ja kommentit parasta <3).
 • Blogipolku on itselleni ihan uusi tuttavuus ja rekisteröidyinkin sinne ihan vasta. Sieltä näkee mielestäni kätevästi laajalla skaalalla tuoreita postauksia ja löytää uutta luettavaa. Hyvä vaihtoehto Blogilistalle ja sinne voi mm. luoda itselleen oman seurattavien listan. Moni tykkää seurailla juttuja anonyymisti, tuolla se käsittääkseni onnistuu. 
 • Bloglovin on myös ehdottoman kätevä ja toimii ehkä helpoimpana vaihtoehtona Blogilistalle. Itse pidän siitä että sieltä löytyy myös muiden maiden blogeja, koska suuressa maailmassa valikoima on tietysti huomattavasti laajempi. 
 • Facebook on taatusti kaikille tuttu, Instagramista puhumattakaan. Instan puolella näkyy enemmän ihan perusarkea, mutta en päivittele sinne postauksia, joten blogipostausten seurantaan suosittelen muita seurantatapoja.
2 kommenttia:

 1. Olet näköjään myös blogue.fi:n listauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai! :D Hyvä kun sanoit. En ole koskaan kuullut Bloguesta, käynpä kurkkaamassa.

   Poista