lauantai 30. toukokuuta 2015

1 vuotta jo!

Tukkiksen synttäreitä juhlittiin viime viikonloppuna. Vieraina oli vain omaa perhettä, ensi vuonna ehkä sitten on mukana jo kavereitakin.

Kakku! Se onnistui! KIITOS yläkerran väelle :D. 
 Tilasin Juhlacenter.fi-sivustolta ilmapalloja ja ilmapallonauhaa, jolla sai kätevästi ripustettua värikkäitä palloja juhlan kunniaksi. Tykästyin kovasti tuohon ilmapalloverhoon, voiskohan sellaista pitää aina? :D


Juhlapöydästä löytyi perinteisen mansikkakakun lisäksi tuulihattuja, kolmioleipiä, mummun tekemää marjapiirakkaa ja sensellaista. Nuo hauskat kissakoristeet ovat Tigerin valikoimaa, paperipillit sen sijaan myös Juhlacenteristä (eivät muuten toimineet käytössä ollenkaan, vaan menivät imiessä lyttyyn ja kastuivat?).

Kahvikupit ovat Stockmanin Casa-sarjaa*, johon olen kovin tykästynyt. Lisäksi pöydässä on varmasti kaikille tuttua Kastehelmi-sarjaa*.


Niin parasta juhlia pientä pojua, etenkin kun sain sillä verukkeella meille paljon sakkia yökylään :D.

Nyt mun lapseni on virallisesti taapero ja hän hoksaakin vaikka mitä uutta joka päivä – viimeisin tempaus on vessanraikastimen nakkaaminen pönttöön, joten nyt meillä on vessa tukossa ja jännittävä putkioperaatio edessä (missä hemmetin välissä se on senkin ehtinyt tehdä, kysyn vaan? Etenkin, kun vessaan ei varsinaisesti ole pikkumiehellä asiaa ja tyyppiä on muka valvottu koko ajan).

Aurinkoista lauantaita kaikille! Monessa sakissa on varmasti tänään pöytä koreana, nauttikaa juhlista <3.

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea Tukkikselle!
    Haha, meilläkin neiti heitti yksivuotiaana vessanraikastimen aina pönttöön. Yksi raikastin hävisi jonnekin eikä sitä ole vieläkään löytynyt, jännä nähdä mistä se sitten joskus löytyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, eli tää on joku 1-vuotiaiden juttu! :D Jostain luin nyt tätä asiaa googlatessani, että asiantuntijat suosittelevat lapsiperheitä unohtamaan pöntönraikastimet... IHMETTELENPÄ MIKSI :D.

      Ja kiitos onnitteluista! <3

      Poista
  2. Onnea Tukkikselle! <3 Ihanat juhlat järjestit!

    VastaaPoista