torstai 28. toukokuuta 2015

Viikko toukokuun

Viikko on taas hurahtanut ihan älytöntä vauhtia! Olemme juhlineet Tukkiksen synttäreitä, joten meillä oli talo täynnä rakkaita (jee), minkä lisäksi olen kärsinyt ihan mahdottomasta hammaskivusta – en saanut edes suuta auki, auau. Viisaudenhampaat tekevät tuloaan ja lisäksi lähti vielä paikka hampaasta, ei kiva.

Kävin eilen hammaslääkärissä, joka neuvoi odottelemaan miten viisurit kasvavat. Kipu kun loppui ihan yhtäkkiä ja ainoastaan tuo irronnut paikka vaivasi. Fiksua muuten odottaa että kipu lakkaa – nyt jouduin maksamaan itseni kipeäksi yksityisestä hamppilääkäristä, kun kivuissani olisin päässyt päivystykseen huomattavasti halvemmalla. Tyhmästä päästä kärsii jos nyt ei kroppa, niin ainakin lompakko. Odottaminen ei tietenkään muutenkaan ole fiksua, mutta kun VIHAAN hammaslääkäriä, niin sitten jotenkin siirsin ja siirsin sitä menemistä aina vain...

Mutta mitäs kaikkea tällä viikolla onkaan tapahtunut? Kävin Instagramissa muistelemassa pieniä hetkiä, tässä niistä muutama..


1. Opettelin meikkaamaan kulmat kunnolla! Olen aina ollut niin mustakulmainen, ettei sille ole aiemmin ollut tarvetta (jopa ammattimeikkaajat ovat vain vähän kammanneet mun naamakarvojani), mutta nyt vanhetessa olen huomannut hapsujeni hiljalleen vaalenevan.

Hankin Dermosililta siskon suosituksesta ihan superhyvän paletin, joka ei tosiaan ole hinnalla pilattu. Tykkään siitä tosi paljon, käytän myös ihan luomiväreinä näitä mattasävyjä.

2. MEIDÄN PIHALLE ON TULLUT KESÄ! Tai tietysti muuallekin Suomeen, hehe :D. Mies taistelee turhaa taistoa noita voikukkia vastaan, mun mielestä ne on oikeastaan aika kivoja, kuten  rikkaruohoiksi lajiteltavat kukat ylipäätään – onko ihanampaa näkyä kuin kunnon voikukkasato? Makes me happy.

3. Tukkiksen synttärit <3. Äiti oli ensin hiukan kiireäreä lauantaina, sitten onnellinen ja haikea. Laulaa luikutin pojalle yksin perjantaina, jolloin oli the päivä ihan virallisesti. Sen vietimme Helena-siskon kanssa shoppailemassa, eli ei ehkä ihan toivesynttärit 1-vuotiaalle? :D Poju nukkui vaunuissa suurimman osan ajasta, eli ehkä silläkin oli ihan hauskaa? (not)

Kutsuimme paikalle ihan lähimmän perheen ja suvun, ensi vuonna on varmasti mukana kavereitakin. Niin ja kakku onnistui tällä kertaa ihan loistavasti! Muistelin ristiäisten kakkukatastrofia ja tein suosiolla ihan perinteisen mansikkakakun. Siitä tuli hyvää. Niin hyvää että Kayla Itsines ei olisi musta tippaakaan ylpeä... Onneksi muutama kakkupala ei kaada koko juttua, koska tarkoituksena on omaksua elämäntapa, ei suinkaan kituuttaa ja laskea kaloreita.

4. Kuten sanottua, meille tuli talo täyteen ihania rakkaita, joista ensimmäisenä tänne saapui Helena. Menimme ensimmäiseksi Fazerin aamupalalle, josta alkoi mun monen päivän "syön vain yhden palan synttärikakkua" -valhe. Päädyin nimittäin syömään myös Tukkiksen osuuden kakusta, koska tyyppi vain nukkui ja ei kakkua saa tuhlata?

Miten teillä on viikko sujunut? Eikös vain ole parasta kun aurinko paistaa ja on kesä? Tänään olisi tarkoitus suunnata kesän ensimmäiselle piknikille.


Ps. Muistattehan että Blogilista lopettaa toimintansa 1.6.? Blogiani voit seurata helposti muun muassa Bloglovinissa ja Facebookissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti