lauantai 16. toukokuuta 2015

Eroon huulirasvakierteestä?

Oletko sinäkin koukussa huulirasvaan? Et ole yksin. Etenkin kaikkien kovasti hehkuttama Baby Lips on tehnyt huulistani todella kuivat, eikä jatkuva rasvaaminen auta – ei tietenkään, koska ongelman syy on juuri jatkuva rasvaus. Tai ainakin rasvaaminen väärillä tuotteilla.


Kosmetiikkateollisuuden huulivoiteissa käyttämät öljyt ovat joko mineraalipohjaisia tai kasvipohjaisia. Kasvipohjaiset öljyt pehmentävät ja hoitavat ihoa, mineraalipohjaiset taasen kosteuttavat vain sen aikaa, kun tuote on iholla aiheuttaen ikävän kierteen.

Kuulostaako tutulta?

Etsin itse hyvää huulirasvaa ja tilasinkin juuri Dermoshopista kasvipohjaisia öljyjä sisältävän tuotteen, mutta sitä odotellessani olen käyttänyt ihan tavallista silmänympärysvoidetta. Jostain kuulin sen toimivan loistavasti huulirasva-addiktiosta eroon pääsemiseksi, samaten esimerkiksi manteliöljy ja argan-öljy auttavat kuivuvia huuliani. Lisäksi käytän hyvin huulilla pysyvää ja huulia pehmentävää Lumenen huulipunaa (tuote saatu blogin kautta), väri on juuri sopivan kevyt ja luonnollinen, mutta piristää yleisilmettä huomattavasti.

Moni suosii apteekin tuhteja rasvoja, kuten bepanthenia, mutta itse koen ne hieman liian täyteläisinä. Välillä tosin esimerkiksi huulien kuorimisen yhteydessä (apuna vanha hammasharja ja ripaus sokeria) käytän apteekin voiteita tehokosteuttajina, mutta jatkuvassa käytössä ne eivät mielestäni toimi.

Millaisia tuotteita te suositte huulien kosteuttamisessa?

4 kommenttia:

 1. babymel? oisko sitteki baby lips.. ? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, oon luullut että se on Babymel Baby Lips, mutta näköjään Googlekin kertoo muuta. Kiitos kun huomasit! :D

   Poista
 2. Aloe Vera Lips! ♥ Parempaan huulivoiteeseen en oo vielä törmännyt.

  VastaaPoista