maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kokemuksia suolasaippuasta ja Skin Renewal -paketista

Suolasaippua, mikä ihon pelastus hellekeleillä! Kuten Facebookissa kerroinkin, olen käyttänyt nyt tätä luonnontuotetta jonkin aikaa ja voi miten näppyläisyyteen taipuvainen ihoni onkaan siitä nauttinut!


Olen siis jo pidempään kärsinyt hormonaalisesta aknesta, joka osoitti jo paranemisen merkkejä keväällä. Kävin silloin Hydrafacial-hoidossa, jonka jälkeen sain testattavakseni Swiss Clinicin paljon mainetta niittäneen Skin Renewal -paketin (saatu blogin kauttta). Ihoni ei ole aikoihin voinut yhtä hyvin kuin keväällä, mutta heti kun lopetin Skin Renewal -paketissa olleen Swiss Rejuvenetor -ihogeelin käytön, alkoi iho sameutua ja pientä näppyä ilmestyi jälleen runsain mitoin poskiin ja otsaan (ärsytysmaksimus).

Hormoniaknen paras hoitohan on tietysti aivan jokin muu kuin pelkkä puhdistus ja hoito, mutta kyllä hyvillä hoitotuotteillakin on väliä ja paljon onkin!En ole voinut käyttää paketissa ollutta ihorullaa hetkeen, sillä sitähän ei saa käyttää, jos iholla on paljon epäpuhtauksia (huoh). Harmittaa, sillä se selvästi tasoitti ihon väriä ja toi heleyttä kasvoille – toivottavasti pääsen taas pian rullailemaan. Tilasin kuitenkin uuden putelin Skin Renewal -voidetta (ihan omaan piikkiin), joka on kyllä ihan älyttömän loistava tuote! Ihoni on kuiva ja karhea, vesipesulle herkkä ja on reagoinut vähän siihen sun tähän viime aikoina. Nyt kun olen käyttänyt noin viikon verran tuota voidetta, niin eipä tarvitse enää kärsiä ihon kutinasta ja kiristelystä, eli omalle iholleni tämä voide on aika ehdoton.

Olen tosin lisännyt samalla reippaasti veden juontia, mikä tietysti omalta osaltaan vaikuttaa ihon kuntoon. Lisäksi vesipesua on tullut harrastettua myös vähemmän, mikä on myös osasyyllinen tähän onneen.

Enemmän Skin Renewal -paketista täällä.


Mutta se suolasaippua! Hankin omani ihan tavallisesta ekokaupasta joskus viime talvena, mutta tuote hautautui ensikokeilujen jälkeen kaapin perukoille. Nyt muistin sen, kun otsani oli todella kuorinnan tarpeessa ja ai että! Periaatteessahan tuota ei suositella suoraan iholle käytettäväksi, mutta tein nyt poikkeuksen sääntöön...

Kuorin tuolla siis ihoa hyvin, hyvin hellävaroen noin kerran kahdessa viikossa ja lisäksi pesen sillä kasvojani noin kerran päivässä. Hieron siis saippuaa käsiin ja sen jälkeen vasta kasvoille ja mielestäni tämä on tepsinyt hyvin pikkunäppyihin (olkoonkin, että niitä on vielä ärrimur). Välillä jätän suolan vaikuttamaan iholle niin kauan, että se kuivuu ja sen jälkeen huuhtelen kasvot vedellä. Vesipesuahan ei tässä yhteydessä voi välttää, mutta koen hyödyn silti olevan suurempi kuin vesipesun aiheuttaman haitan – suolasaippua sitoo kosteutta ihoon, mikä näkyy ihon kunnossa aika nopeasti. 

Onko teillä kokemuksia suolasaippuasta tai Skin Renewal -tuotteista? Minun pitäisi varata (jälleen kerran) aika kunnon ihopuhdistukseen, toivottavasti iho voi taas sen jälkeen hieman paremmin. 

10 kommenttia:

 1. Ostin hullaantuneena suolasaippuan juurikin epäpuhtauksien vuoksi. En osaa käyttää tuotetta.. Tuntuu, ettei siitä irtoa mitään käsiin ja suoraan kasvoille hierottuna saippua raapii ihoa kovin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tuo sama tunne, mutta kyllä siitä vain irtoaa! Saippua ei vaahtoa ollenkaan, joten pesukokemus on aika erilainen. Koitahan hieroa saippuaa käteesi ja maista vaikka hieman, niin huomaat että sinulla on käsissäsi suolaa. :)

   Poista
 2. Olipas kiinnostava postaus, kiitos! Minäkin kärsin aikuisiän aknesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kohtalotoverille tsemppiä peilin eteen, akne vaikuttaa itsetuntoon ihan älyttömästi välillä, ainakin itselläni <3.

   Poista
 3. Hi! I really liked your blog: it is interesting and exciting, makes coming back here again and again) I am happy to follow you through the GFC! :)

  With love, Nastya Deutsch ❤
  http://nastyadeutsch.blogspot.ru/

  VastaaPoista
 4. Upea sivu! Yläosassa oleva design muistuttaa meidän väliaikaisia tatuointeja! :)

  zahratattoo.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääkin käydä sivuillanne vilkaisemassa valikoimaa :)

   Poista
 5. Pitäisi itsekin kokeilla tuota suolasaippuaa, olen siitä aijemminkin kuullut! eikun google töihin :)

  Mitä tarkalleen ottaen tuo suolasaippua tekee iholle sen kosteudensitomisen lisäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Desinfioi ainakin jollain tapaa, suolahan tekee sen aina :). Lisäksi suola itsessään hieman kuorii ihoa, mikä on tietysti hyvä juttu. Muita ominaisuuksia en näin ulkoa muista, täältä ainakin löytyy lisätietoa: http://saltlife.fi/tuote/suolasaippua/

   :) Toivottavasti tepsii sullekin!

   Poista