perjantai 31. heinäkuuta 2015

She Believed She Could So She Did

Tilasin jo työhuoneeseenkin yhden printin, ihan vain koska näin voimakkaita sanoja tarvitaan työhuoneisiin ja sopiva kuva sattui tulemaan eteen Etsy.comin valikoimia selatessa.

Minä uskon vakaasti siihen että jos unelmoi jostain, se voi tapahtua – kunhan itse laittaa unelman to-do-listalle ja pyrkii sitä kohti määrätietoisesti vaikkapa vain ihan pienien juttujen avulla.


Se mihin uskoo ja mitä ajattelee, tulee elämään jossain muodossa. Vaikka unelma ei toteutuisikaan, jo sen yrittäminen on aika hauskaa ja tuo elämään uutta sisältöä ja inspiraatiota. Jos et usko, niin kokeilehan – voit vaikka yllättyä ;).

Tai ehkäpä sama teksti työpaikan kahvimukiin? Tänkin voisin ottaa... Kuva ja muki Etsy.comista

Olen vähän täynnä noita tekstiprinttejä, niitä kun tuntuu löytyvän nykyään joka paikasta, mutta tuon sanoma oli sen verran hyvä että se oli pakko saada. Kun perhana ei aina niitä syitä miksi ei onnistu, vaan tehdään ja keksitään miksi onnistuu – eikös?

Uskotteko te unelmien toteuttamiseen, vai nautitteko ihan vain siitä unelmointiosuudesta? Olen kuullut myös ihmisistä, jotka eivät unelmoi, mutta sellaisiin tyyppeihin minä en halua uskoa sitten yhtään piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti