perjantai 17. heinäkuuta 2015

Printtitaidetta seinään

Tilasin jokin aika sitten Sam's Simple Decor -kaupasta Etsystä kaksi printtiteosta ja saimme ne vihdoin ja viimein eilen seinään. Olen tosi tyytyväinen kuviin, vaikka koko olikin olettamaani pienempi (kannattaa aina tilausta tehdessä kuvitella kuinka monta senttiä on monta senttiä – selvästi osuu hyvin yksiin todellisuuden kanssa ;) ).


Mittausvirheen vuoksi ostamani kehykset olivat liian suuret, mutta kappas vallan kun kimallehaukalla sattuikin olemaan kultaista paperia kuvien taustaksi – mitäs tykkäätte? Kuvasta ei kunnolla erotu, mutta paperissa on ihan reippaasti kimalletta. Ostin sen alunperin lahjapaperiksi, mutta sitä tarkoitusta varten se on liian liukasta – teippi ei oikein kunnolla tartu sen pintaan. Onneksi papru pääsi hyvään hyötykäyttöön ja ihastuttaa nyt meidän käytävää.


Olen tilannut Etsystä ennenkin ja saanut aina tilaukseni nopeasti ilman ongelmia. Muutaman kerran tilaus on juuttunut tulliin, josta sen on voinut käydä lunastamassa itselleen.

Tarkoituksena olisi hankkia vielä olohuoneeseen suurempi teos ja mikäli budjetti ei ole suuremmin kasvamaan päin, saatan hyvinkin tilata väliaikaisratkaisun Etsyn valikoimista. Olohuoneemme seinä kun tarvitsee vähintään 1,5 metriä leveän teoksen ja haaveissa on hankkia siihen tilausteos suoraan taiteilijalta, mutta sen aika taitaa olla sitten, kun käytettävissä on hieman enemmän rahaa (lue= ei hoitovapaan aikana ;D). Olen käynyt jo silmäilemässä Taidelainaamon mallistoja, sielläkin on useampi suosikki.


Eilen tapahtui myös jotain muuta kivaa – sain uuden puhelimen taputapu! Nyt Instagramiakin on huomattavasti hauskempaa päivittää, kun kuvien taso ei liiku jossain räkäpallon ja kikkelin välillä.


Millaisia taideratkaisuja te olette tehneet kotonanne? Onko joku uskaltautunut tekemään taidetta itse? Sekin olisi täällä yhtenä edullisen budjetin vaihtoehtona. 

2 kommenttia:

  1. Tiiäkkö, mun mielestä noi näyttää kultaisella taustapaperilla paremmilta, kuin mitä olisivat näyttäneet isompina ilman! Se korostaa nuo printit ihan eritavalla ja tuo paremmin esiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta! Valkoinen voisi olla hiukka valju vaihtoehto :). Bling-paperi kunniaan!

      Poista