torstai 30. heinäkuuta 2015

Tyttöjen juttuja – ja vähän poikienkin

Jaa mitäs sitä on tehty viime päivät? Syöty ja läyrytty ja sitten syöty vielä vähän lisää. Ja läyrytty. Aivan ihanaa siskosaikaa ja sain vielä siskonpojan ja -tytönkin tänne <3. Ihan tyhmää asua näin kaukana rakkaista ihmisistä, olkaa onnellisia te, jotka saatte asua lähekkäin.


Nyt olemme taas omalla sakilla kotona ja täällä on ihan outoa, kun on niin hiljaista! :D Kun asuin vielä vanhempieni luona Pohjanmaalla meillä oli aina ihan hirveä meteli, saapa nähdä muuttuuko tämäkin talo vielä joskus melutaloksi – mulla on siihen kuulkaas aika hyvät geenit, metelöimiseen siis.


Kävimme myös tutustumassa Tukkiksen uuteen päiväkotiin ja se oli oikein kiva (mikä helpotus!). Etenkin päiväkodin työntekijät vaikuttivat mukavilta ja ottivat huomioon toiveemme hyvin, mikä on äärimmäisen tärkeää. Vähän jännittää miten poika viihtyy, treenit alkavat ensi viikolla.


Ihanaa viikonlopun alkua sinnekin! Maanantaina mulla alkaakin työt ja sitten olen neljä päivää viikossa töissä, joten torstai on mun uus perjantai ;).

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. (Otetaanpas uusiksi vähän paremmalla keskittymiskyvyllä tämä kommentti...)
  Läyrytty -hauska sana jota ei täällä keskimaassa tunneta :)
  Mutta tsemppiä päiväkotiuralle ja töihin paluuseen. Itse olen ollut pari kuukautta töissä ja neiti on ollut mummoloissa hoidossa, mutta jos syksyllä työt jatkuu, niin meilläkin alkaa päiväkotiarki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läyrytty-sana taitaa olla muuten ihan meidän perheen oma sana, enpäs tullut edes ajatelleeksi :D. Kiitos tsempistä! Toivottavasti sielläkin arki sujuu mahdollisimman hyvin, eli tsemppiä sinnekin :).

   Poista