tiistai 21. heinäkuuta 2015

InstaLately

Instagramiin on kiva päivittää pieniä hetkiä ja siitä onkin tullut nopsasti yksi suosikkisomejani. Siellä näkee myös ajan kulumisen nopeammin, kun näin äitiysvapaalaisen maailmassa kaikki päivät tuntuvat kietoutuvan yhdeksi suureksi vapaapäiväpalloksi :D. 

Instagramin kuvatuotokset sopivat myös loistokkaasti kuulumispostauksen kuvitukseksi, eikös vaan? Jos haluatte seurata minua Instagramissa, niin kliketi klik tänne näin. Instagramissa näkyy enemmän henkilökohtaista elämääni ja menojani muutenkin. 


Kahden viikon päästä minullakin alkaa työelämä uudestaan ja pikkumies menee päiväkotiin ainakin yhden päivän per viikko. Se on pyörinyt aika paljon mielessä ja rutiineja on pitänyt opetella ihan uudella tavalla, saa nähdä miten elo lähtee käyntiin.

Olkkarin tuhoamista... Nukanakki on nykyään muuten ex-tuholainen, ehkä sekin on sitä mieltä että yks tuholainen per talous riittää vallan mainiosti ;). 
 Töiden aloittaminen jännittää kyllä aika valtavasti, saa nähdä miten se lähtee sujumaan. Poissaoloni aikana työkaverit ovat hieman vaihtuneet ja tietokoneohjelmakin on aivan uusi, jännä nähdä miten käy.

Harmittaa etten voi olla kotona pidempään, mutta onneksi tällainen osaviikkotyö onnistuu hyvin. Poju onneksi saa olla vielä paljon kotona, koska miehen työajat ovat niin sallivat.
Kesäpuuhia! Vielä on kaksi viikkoa lomaa jäljellä <3. 
Muttamutta! Vielä on lomaa jäljellä ja meille on tulossa vaikka kuinka paljon ihania vieraita. Erityisesti odotan kahden siskoni, pienen siskontytön ja -pojan saapumista, yli puolet poppoosta kun saapuu kaukaa Englannista ja nämä vierailut ovat harvinaista herkkua.

Millaisia lomasuunnitelmia teillä on? Ja oiskos vinkkejä noihin työpäiviin?

6 kommenttia:

 1. Ihanaa loppulomaa, ja oikein paljon tsemppiä uusiin kuvioihin! :-)

  VastaaPoista
 2. Mä oon ollut nyt 2 viikkoa töissä mammaloman jälkeen. Alun toivottomuuden jälkeen olen alkanut nähdä pieniä valonpilkahduksiakin. Tosi haikee olo silti edelleen. Paras vinkki varmaan olis, ehkä enemmän itselleni, ala sietää sotkua! Se tuottaa pahaa mieltä kun lomalla ehti tottua kivan siistiin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö, meillä ei ole kyllä lomallakaan kivan siisti koti? :D Ennen meillä oli oikeastaan aina siistiä, mutta nykyään... KRÖHÖM.

   Toivottavasti siellä päässä sujuu tulevaisuudessa hiukan paremmin taas. Onhan se inhottavaa, kun joku toinen saa viettää sun lapsesi kanssa kaikki päivät, ei sille mitään voi (eikä edes auta se että talouteen tulee enemmän rahaa, huono lohtu).

   <3

   Poista
 3. Joo, no tuo "vinkki" olikin oikeastaan enemmän itselleni, kun oon huomannut, että repsottavat paikat ja asiat (kotona, en edes viitsi aloittaa treenaamisesta tai sen puutteesta) kiristää mulla selkeesti eniten hermoja. Mutta varmaankin kaikki töihin palaavat törmäävät kodin siisteysasteen laskuun oli lähtötilanne mikä hyvänsä!?

  Meillä se joku joka saa hoitaa mun vauvaa on onneksi oma mies, mutta silti. Mun vauva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hyvä että oot huomannut mistä kiristää ja osaat ottaa vähän rennommin, hyvä sinä :). VAavista on ihan mälsää olla erossa, hoiti sitä sitten kuka tahansa. Olen jo varautunut hirveään ikävöintihommaan (vaikka okei, on ihan kivaa että saa syödä r a u h a s s a v i h d o i n!).

   Tsemppiä sinne!

   Poista