perjantai 18. joulukuuta 2015

Haaste: Tee jotain mitä rakastat vartin verran viikossa!

Jos tekee asioita, joista nauttii, on huomattavasti onnellisempi kuin jos tekee vain sitä ainaista pakkopullaa. Tämä on asia, jonka kaikki tietävät, mutta silti vain harva oikeasti tekee niin. En tiedä teistä, mutta itsestäni tuntuu että aika harva meistä lähinnä suorittaa arkeaan, olenko oikeassa?

Heräät, puet päälle, juot kahvin, menet töihin, tulet töistä, laitat ruokaa, laitat lapset nukkumaan ja simahdat itse sohvalle. Aika monelle meistä tuo on aikakysymys, sitä jotenkin vain hukkuu kaikkeen pakkoon mitä maailmassa on.

Ajattelin tehdä teille lukijoille pienen haasteen tähän liittyen.Haastan teistä jokaisen tekemään jotain älyttömän kivaa vartin verran viikossa. Se voi olla mitä tahansa, kunhan se on oikeasti jotain tekemistä (eli ei esim. sohvalla makaamista) ja parasta on, jos se on jotain minkä tekemisestä nautit niin paljon että uppoudut siihen täysin. Jos sinusta tuntuu ettet tiedä yhtäkään sellaista asiaa, kokeile rohkeasti uusia juttuja tai muistele, mistä lapsena pidit.

Niin ja miksi vain vartti? Kivoja juttujahan pitää tehdä tuntikausia, eikä vartista ole mitään hyötyä – vai? Vartti on juuri sopivan lyhyt aika ettei tekemisestä tule paineita, mutta ainahan voit jatkaa kauemmin, jos siltä tuntuu ;).

Nyt sitten vain pohtimaan mitä haluat tehdä! Itsehän ajattelin uppoutua paremmin piirtämisen saloihin.

<3

Ps. Kuva: H&M Home

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti