tiistai 15. joulukuuta 2015

Tuntemattomia ystäviä

Periaatteessa kaikki on hyvin, mutta olo on kuitenkin ihan mahdottoman onneton ja nuutunut – tiedättekö sen tunteen? Minulla oli sellainen tässä muutama päivä sitten. Olin väsynyt, oli harmaata, oli sekaista ja jotenkin suretti, eikä huvittanut yhtään mikään. Päätin kuitenkin etten jää kotiin makaamaan, vaan nappasin pikkumiehen kärryihin ja lähdimme lähistöllä sijaitsevan hotellin uima-allasta testaamaan.

Alakuloonhan auttaa yleensä maisemanvaihdos, vai mitä?


Kävimme polskimassa ja ajattelin että pistäydymme vielä hetken verran leikkihuoneessa, ehkäpä voisi käydä ravintolassakin syömässä – mikä muka helpottaa pahaa mieltä paremmin kuin hyvä ruoka? Leikkihuoneessa tutustuimme tuntemattomaan äitiin ja hänen poikaansa, joka oli saman ikäinen kuin Tukkis ja lopulta päädyimme kaikki samaan ravintolapöytään. Ja voihan että miten paljon parempi mieli minulla oli tämän yllättävän illanvieton jälkeen.

Sitä minä vain että tehdään tuttuja ja uusia ystäviä näin hieman vanhempanakin, vai mitä? Itse ainakin vietän aikaani samojen ihmisten kanssa ja sekin on tietysti ihanaa, tuntea toinen monien vuosien kokemuksella, mutta uudet (ja eritoten tällaiset yllättävät) tutustumiset ovat aivan mahtava juttu.

Kivan tyypin kanssa juoruaminen on kaiketi kolmanneksi parasta, mitä suulla voi tehdä – laskinko oikein?

Olkaa rohkeita ja avatkaa suunne. Hyvä siitä tulee <3. 

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanan piristävältä kohtaamiselta. Itse joskus huomaan rupattelevani asiakkaiden kanssa ihan muuten vaan puolikin tuntia. Siitä tulee aina hyvä fiilis. :)

  P.s. Blogissani on menossa arvonta. Kannattaa kurkata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos vinkistä, pitääpäs käydä katsomassa :).

   Ja kyllä: uusiin ihmisiin tutustuminen on tosi kivaa ja piristävää! Varsinkin jos se tapahtuu ihan yllättäin.

   Poista