keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Luksusta arkeen: Papershop!

Minusta on tullut viime vuosien aikana hirvittävän kranttu: jos on pakko, selviän en-niin-kauniin-tavaran kanssa, mutta jos on pientäkään mahdollisuutta valita, valitsen sen mikä silmääni eniten miellyttää.

Joku voisi pitää piirrettä pikkumaisena, eikö se nyt ole aivan sama millaiselle paperille kirjoittaa – ei ole! Minä haluan arkeni kauniina, kiitos. Esteetikkona saan esineen pienestä lumovoimasta hirveän paljon sisäistä tyydytystä – elämä on ihan riittävän tylsää taaperrusta ilman että siitä pitäisi tehdä vieläkin kurjempaa.

Kuva: Papershop.fi
Kahden siskoksen perustama verkkokauppa Papershop.fi kuulee selvästikin hätähuutoni – niin kauniita printtejä, kortteja, lahjatavaraa ja ennen kaikkea muistivihkoja. Onko joku muukin hurahtanut muistivihkoihin?

RAKASTAN. 

Kuva: Papershop.fi
 Ennen en pahemmin kirjoittanut asioita ylös, nyt en selviäisi ilman. Tuntuu kuin koko pääni sisäinen kaaos ja ympäröivä maailma olisi hallittavissa a) kauniilla muistivihkolla b) kauniilla kynällä c) kauniilla käsialalla (kohta c edelleen työn alla, terveisin minä ja mun koukerot, mutta yritän parhaani).

Kirjoitan ylös uniani, tekemättömiä tehtäviä, haaveita, suunnitelmia (etenkin tosi hulluja suunnitelmia), hyviä juoniviritelmiä ja kaikkea muutakin juonikasta.

Minulla on useampi muistikirja käytössä saman aikaisesti: yksi on tarkoitettu haaveille ja ihan erityisen hyville ideoille, toiseen taasen kirjaan ylös illalla päähäni välähtävät totaalielämänmuutokset ja muut hasardit aatteet (miksi ne iskevät aina kun pitäisi mennä nukkumaan?), kolmanteen kokoan muistiinpanoja ja muuta tärkeää ja neljäs on sitten ikään kuin suttupaperiin arvossa – sinne kirjoitan tehtävälistoja ja vaikkapa postausideoita, mitä milloinkin.

Onko muita jotka eivät hyväksy muoviastioita, rumia vihkoja tai mauttomia saippuaputeleita? Hyi olkoon niille hökötyksille. Jos suunnitellaan käyttöesineitä, voidaan samalla suunnitella nättejä käyttöesineitä samalla vaivalla. 

Ps. Kaikki kuvat ja niissä näkyvät tuotteet tietysti Papershop.fi, lämpimät suosittelut ja suuri kiitos näille kauneutta jakaville siskoksille!

6 kommenttia:

 1. Jooo ihan ehdottomasti kaunis versio kaikesta, jos vain mahdollista :D Kyllä rumaankin vihkoon voi kirjoitella ja rumalta lautaselta syödä, mutta noin miljoona kertaa hauskempaa jos asiat voi hoitaa nättien tavaroiden kanssa :) Englannissa Paper Shoppia vastaava liike on Paperchase, josta ainakin itse olen löytänyt jo noin tuhat ja yksi "pakko saada" -tuotetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen!

   Ja kiitos vinkistä! Pitääpä pistäytyä, jos menen käymään Englannissa :)

   Poista
 2. Komppaan!!! Sekä Papershop, että se Englannin Paperchase on aivan ihania paikkoja joista voisi ostaa kaiken kaunistamaan arkea ja elämää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) NIin samaa mieltä <3. Miksiköhän joka paikassa ei ole niin kauniit valikoimat? Aika usein vastaan tulee esim. hämmentävän rumia kortteja, eikä ne ole todellakaan yksin..

   Poista
 3. Voi vitsi miten kauniita! RAKASTAN juuri tällaisia muistikirjoja. Kiitos vinkistä :) Heti nettikauppaan --->

  VastaaPoista