torstai 24. heinäkuuta 2014

Ostotarjous hyväksytty!

Oi onnea <3. Blogimuuton lisäksi on myös muita muuttosuunnitelmia – ostotarjouksemme on nimittäin hyväksytty ja pääsemme uuteen kotiin jo elokuun lopussa! Ihanaa. Aivan mieletöntä.

En taida uskaltaa julkaista tuoreesta kodista kuvia vielä, sillä sehän ei virallisesti ole vielä meidän. Sen verran on kuitenkin pakko paljastaa, että pääsemme lähelle kaupunkia ja silti luonnon keskelle, kolmen makuuhuoneen + askarteluhuoneen varustamaan kotoon ja keittiön ikkunasta saa ihailla kauniita, vanhoja omenapuita – puutarhajuhlat här kommer jag!

Mä olen niin iloinen. Ja näissä maisemissa se ilo on vielä kaksinkertainen.


Tänään on ollut aivan ihana hellepäivä ja mehän ollaan uroon kanssa nautittu siitä ihan kympillä. Hallelujah itkuhälytin, sillä pikkumiehen päikkäriajan voi viettää vaikkapa saalistamalla perheelle apetta keskellä järveä.  Pikkumieskin kävi pyörähtämässä nopeasti rannalla, vaikka onkin tapansa mukaan pysytellyt pehkuissa ja vedellyt sikeitä koko päivän.



Nyt muuten blogin puolella onkin luvassa kotoilua ja sisustusta huomattavasti enemmän kuin aiemmin, sillä uusi koti vaatii hieman sisustussuunnittelua, omenapiirakan leivontaa, pihalla pyörimistä ja kaikkea sen sellaista.

Asuntonäytöissä paljon pyörineenä on muuten pakko sanoa, että kyllä vain se perstuntuma kertoo ehdottomasti enemmän kuin tuhat sanaa tai kuvaa. Itselleni tuli juuri sellainen fiilis, kun astuin ensimmäistä kertaa tulevan kodin pihamaalle – täällä meidän kuuluu asua. Onneksi kävi lykky pyttyyn ja saimme kotimme omaksi.


Ps. Huomasitteko muuten uuden, hienon bannerin? Se on taitavan lukijani Annan käsialaa! Iso kiitos Annalle :). Kuvahan oli DMK Photographyn nappaama.




11 kommenttia:

  1. Paljon onnea! Kuulostaa kyllä niin hyvältä tuo teidän uusi koti <3
    Saako udella missä päin se sijaitsee?

    Vaikuttaa kyllä niin ihanalta tuo omenapiirakan leipominen omista ompuista ja puutarhajuhlat vielä päälle, autuutta! Taidankin tulla kuokkimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, ehdottomasti! :D Espooseen muutamma, eli periaatteessa kaupungissa, mutta meidän koto on kuitenkin suht omassa rauhassa.

      Poista
  2. Mä niin tykkään tästä sun blogin ulkoasusta, ai että! <3

    VastaaPoista
  3. Onnea tarjouksen hyväksymisestä! :) Mielenkiinnolla odotan asuntopostauksia! :)

    VastaaPoista
  4. Mekin muutettiin! Tai no, maaliskuussa jo. :D Laitoin just kuvia valmistuneesta keittiöremontista http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/2014/08/keittioremontti.html Tervetuloa vierailulle. Jään seuraamaan teidän muuttopuuhia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, tulenpas heti vaklimaan! Onnea uuteen kotiin :).

      Poista