tiistai 2. kesäkuuta 2015

California Dreaming

Kun näin kotimme ensimmäisen kerran, tiesin heti että se on meille tarkoitettu – sanoin jopa miehelle että vaikka voittaisin lotossa, en välttämättä haluaisi muuttaa tästä mihinkään, olkoonkin että naapurit ovat aika lähellä (ehkä voisin maksaa naapurit kauemmas sillä lottovoitollani? ;D).

Silti käyn aina välillä selailemassa kauniita koteja ja ihastelemassa upeita sisustuksia. Unelmoin siitä millaista tuollakin olisi asua, millaista elämää viettäisin – tulisin kotiin, selaisin postin, tuohon kohti laittaisin avaimet, laittaisin kylvyn ja keittäisin kahvia keittiössä, kokkaisin suuren illallisen ja kutsuisin kaikki mun tyypit syömään <3. 

Esimerkiksi tähän House Beautiful -lehden sivuilla esiteltyyn kalifornialaiskotiin voisin muuttaa vaikkapa aina talveksi, sitten kun olen vanha ja superrrrrrikas (mikä tietysti tapahtuu about 100 prossan todennäköisyydellä, joten parempi ryhtyä jo suunnittelemaan mihin mää laitan mun kaikki miljuunat). 

Aivan mielettömän ihana. Sisustuksesta voi tietysti ottaa vinkkejä, mutta mites kopioit nuo pylväät keskelle makkaria? Tai laajennat vähän huoneita? Onneksi mulla on hyvä mielikuvitus ;). 

Vietin muuten eilen virallista ja ihan itse keksimääni päivää nimeltä "FuckThatShiT" – en tehnyt mitään! Tai tein, mutta en mitään mitä piti, eli en siivonnut tai vienyt lasta puistoon, vaan ihan vain otin ja söin ihan hulluna keksejä (terkkuja Kaylalle) ja katsoin Netflixin uutta Grace and Frankie -sarjaa. Teki hyvää. 

Tosin nyt mun oloni on edelleen aika huono siitä hullusta keksimäärästä, ihan kuin krapulasta kärsisisi! :D

Aurinkoista tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti